The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, December 28th, 2006

    Time Event
    6:56p
    Neatceros stāstīju, vai nē, bet nu mums darbā decembra laikā nesalabojami noplīsa 3 no lielākajiem aparātiem (apgrozījums varētu sastādīt ~1/4-1/6 uzņēmuma peļņas). Tad lūk vakar kontaktējoties ar zviedriem un izklāstot detalizēti problēmu, pēc "daudzu" dienu UN nakšu cīniņa ar aparātiem, jamie spēja izdomāt tikai vienu risinājumu: jāsūta janvāra pirmajos datumos zviedru inžinieris pie mums.

    Rēālā situācija šobrīd:
    1. aparāts (svarīgākais), kurš atrodas Traumatoloģijas un Ortopēdijas slimnīcā, joprojām nav salabots.. taču piektdien ļoti operatīvi izpakojām un palaidām jaunu aparātu, ar kuru ņemos labaratorijā visu dienu + līdz 2-iem naktī. palaidu! Viens pats. Kā jau patrasti. Veco, domāju, ka spēšu palaist pēc jaunā gada, lai arī izskatās, ka traumas samērā ticami piekritīs jauna analizatora iegādei no mums... so, vecā remonts varbūt vairs nebūs tik nepieciešams.

    2. aparāts, Cēsīs, ar kuru izmisīgi cīnījos 2 nedēļas... (jāatzīst, ka Ziemassvētku brīnumi tiešām notiek) šodien tika palaists ar mana ģeniālā saprāta palīdzību. Patiesībā tas bija tāds kā veiksmīgs minējums, kuru izdomāju pamēģināt.. rezultāts: ar pirmo šāvienu, šodien paveicu to, ko nekad nebiju darījis, un ko neviens no maniem kolēģiem nevarētu pat iedomāties... vienkārši neloģiskā veidā atkodu, ka problēma ir SW mērījumu rezultātu aprēķināšanas formulās, kurās kaut kas noticies ar koeficientiem, kurus es neredzu.. un jo vairāk nevaru mainīt. Turpat vēlāk atklāju veidu, kā var to visu slēgto sistēmu apčakarēt, atgūstot vecos koeficientus, taisot neīstas kalibr;ācijas, kuru rezultātus safabricēju... nu vārdsakot tāpat nezinat par ko es runāju.. bet fantastiski!
    Lapelīte ar labaratorijas parakstu man somiņā. &)

    3. aparāts, Rēzeknē. Joprojām tam nav sanācis laika pieķerties, bet domāju, ka pēc jaunā gada gan arī to atkodīšu.



    Un galu galā, šodien arī paspēju sev norezervēt kostīmu rītdienas darba mask uballei. Tik vienkārši, un ļoti piemēroti. Centīšos vēlāk sagādāt kādu bildi.

    Nu vo, un tagad ar Caponi izdomājām aiziet pasēdēt pie hattera iekš to "Lounge 8", kas ir patiesībā fantastisks iestādījums pēc pirmā iespaida, un padomāsim, ko darīsim Jaunajā Gadā.


    Over and Out!
    11:37p
    Tātad veco tradīciju piemiņai, ir piedāvājums (bez Richa un Maf variantiem) sagaidīt NY vecajā labajā CUBAs dzīvoklī, kur savulaik tiiik daudz gadu netika sagaidīts &))

    Huh?

    << Previous Day 2006/12/28
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba