The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, December 6th, 2006

    Time Event
    8:02p
    Bļē, kolēģis no Itālijas jūnijā, kad biju Romā, stāstīja, ka vēlas nopirkt kādu villu Spānijā.
    Kā izrādās, jams jau ir nopelnījis pietiekami, lai šo ieceri realizētu, un nopircis satriecošu villu Vidusjūras krastā ar skatu uz Ibizas Salas pusi... ar vairākām ēkām, sētu, privāto baseinu, etc, etjp.

    Bļēē.. es ar gribu &) Bļēēē.. jābrauc strādāt pie itāļiem. Bļēē, vispār iespējas Latvijā, diemžēl joprojām jāatzīst, ir nieks, salīdzinot ar iespējām, kas paveras tur.
    Brīžiem pat sāku apsvert variantu, nākotnē pievienoties kādai no kompānijām, kuru aparātus mēs šobrīd izplatam, un strādāt viņu labā. Un Italy saunds fain enaf tu mī.

    Nopirkšu sev Porsche Carrera, Villu kaimiņos kolēģim. lai gan jāatzīst, ka varbūt rietumu krasts izklausās bik labāk, jo tur var redzēt saulrietus.

    Ehh... sapņi, sapņi. Uz tiem tač jātiecas, vai ne?
    8:24p
    Un tikmēr...
    Komandā mums iet raibi.
    Pagājuši jau kādi 2 mēneši, un nu jau atkal esam 3. Mūžīgā trijotne. Vislaik meklējam tos "īstos", bet brīžiem jau sāk just cerība, ka spēsim atrast. Pārāk daudz kritēriju.. un lielākoties cilvēki, kas tiem atbilst - ir vai nu izauguši no CS, vai nu arī jau paši spēlē augsta ranga komandās, un diez vai būs ieinteresēti nākt pie "kaut kāda jauna klana".

    Tā nu tas ir...

    Taču, ja mēs 3 cilvēki savācāmies, tad tomēr ir varbūtība, ka kaut kur tur ... ir vēl kāds.

    A žēl.. ar pēdējo sastāvu bijām diezgan pārliecinoši uzvarējuši tādus grandus kā dtc (dtcom.), un BoS.
    Un ar BoS mums vispār ir diezgan labas attiecības, un pabieži uzspēlējam kādu trenniņa matču. Kaut arī "krievu tautības spēlmaņi", taču ļoti korekti un sakarīgi.
    8:59p
    Un atkal Čaks &)

    << Previous Day 2006/12/06
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba