The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, November 29th, 2006

    Time Event
    12:13a
    Vispār...
    Ir cilvēki, kas tic labam, kas zin, ko nozīmē gods... kas ir mācīti vai mācījušies paši darīt labu citiem, palīdzēt nelaimē nonākušiem...
    Un ir cilvēki, kas nav mācīti, nedz arī ir ieinteresēti mācīties ko tādu. Viņiem ir citas vērtības dzīvē, un daudziem no tiem ir nospļauties uz citiem, izņemot sevi un sev tuvos.

    Tā, es biju domājis...

    Taču, kā jau bieži vien, īstena gudrība nenāk uzreiz. Tā ir jāaudzina. Un, diemžēl, citreiz tas mēdz mainīt uzskatus, dažreiz pat globāli. Cilvēki par labiem vai ļauniem nedzimst, cilvēki par tādiem kļūst dažādu faktoru(apstākļu) iespaidā(Tas skaidrs ikvienam). Bet vai cilvēks spēj būt labs, neapzinoties kā ir būt ļaunam? Vai varbūt sākumā ir jāaptver tā otra puse, lai nonāktu tur, kur tev jābūt.
    Viegli ir lemt, nezinot. Taču, tikai zinot, tavam lēmumam būs vērtība.

    Visi mēs ejam savu ceļu, bet ne visiem tas ceļš ir tāds, kādu mēs to iedomājamies. Un ne no katras kūniņas izlien taurentiņš...


    Un tomēr, dievinu seno Austrumu kultūru. Un brīžiem man pietrūkst laika, kad rakstīju dažādas pārdomas uz papīra. Taču ar katru dienu apzinos, ka tiem pierakstiem nebūtu ne mazākās vērtības, ja nu vienīgi atmiņas. Jo līdz ar laiku katrs teikums, ko rakstījām pagātnē, tagadnē būs citāds. Un es ceru, ka nepienāks laiks, kad šie teikumi paliks nemainīgi. Tad dzīvei pazudīs jēga. Kas varbūt liecinās par to, ka tai pienācis arī gals.

    Current Mood: domīgs
    10:03a
    Zināju tač, ka vajadzēja vakar laicīgi iet gulēt... nevis 4:30 no rīta. Rezultāts - pusstundu atpakaļ zvans no Bērnu Gaiļezera. Turpmākās darbības - esmu nomazgājies, tūlīt ātri kaut ko ieēdīšu, un galīgi neizgulējies šaušu uz turieni, ar naivu cerību, ka varbūt tur ātri tikšu galā, neskatoties uz to, ka laborantes pašas jau mokās ar to problēmu no 2 naktī, mēģinot to novērst.
    Well, no otras puses, es vismaz kaut cik esmu gulējis, atšķirībā no viņām. Tādās labaratorijās bieži vien laboranti strādā diennakti no vietas. A es te "čīkstu" par to, ka man ir brīvdiena, kurā vēlāk aizgāju gulēt..


    Update: ^^ Biju pietiekami ļauns, lai aizčammātos pa mājām un ļautu laboratorijai pašai atrisināt aparāta problēmu. &)) Vārdsakot, kārtējo reizi man noplauka. Taču uzmodināts tik un tā esmu.

    P.S. savilkos (velku) čupu mūzikas. Ar manu nabadzīgo ~600 dziesmu listi WinAmpā sen jau kļuvis par maz. Tagad to papildinās vismaz vēl tik pat. &))
    11:11a
    Uzgāju šitādu brīnumu.

    http://www.gamespot.com/pc/rpg/fablethelostchapters/players.html?page=6

    Diezgan augsti reitingots RPG, par kuru kaut kā pat nebiju dzirdējis. Nu varbūt vismaz šis man patiks?

    << Previous Day 2006/11/29
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba