The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, November 9th, 2006

    Time Event
    9:54a
    Pie tējas krūzes palasīju biku par šo cilvēku vārdā Lakšmi Mittals ( http://en.wikipedia.org/wiki/Lakshmi_Mittal ). Vispār interesanti viņš ir nonācis pie saviem īpašumiem. Pērkot rūpnīcas, kas ir uz bankrota robežas daudzās Eiropas valstīs, un tad modernizējot tās un daudzkāršojot to ražošanu. Cilvēks ar progresīvu domāšanu un ar izcilu konkurentu apspēšanas māku.

    Protams, ka viņam bija starta kapitāls. Un ne mazs. Taču uz godo brīdi tas starta kapitāls nav nekas, salīdzinot ar to, ko viņš no tā ir "uzaudzējis". Kaut mēs visi prastu tā izmantot kaut ko, lai iegūtu kaut ko vērtīgāku. Būs par to jāpadomā.
    3:37p
    Ņirgšanas izstādē nebija.
    Izstādē vispār nemaz nebijām.
    Ar Logu paēdām pusdienas Skonto hallē, sagaidījām Madi. Tad es un Logs devāmies atpakaļ pa darbiem, nu a Madi pavizināju bik pa jamā darīšanām.

    Esmu atgriezies birojā. Baigais slinkus.
    vēl kādu puzodru zdundiņu jānosēš darpā, un tat jau alī mājāz valēš todies.
    5:03p
    ŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Pulkstens jau rāda pāri pieciem. Najsssss! &)

    << Previous Day 2006/11/09
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba