The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, October 23rd, 2006

    Time Event
    10:46a
    Smatriii - eta že karoova!, -Ti kazjol! -Kas tas ir "kazjol"??? -Nu ta ir meža cuka! &DD
    Huh.
    Jā, varat ņirgt, taču es esmu (nu jau atkal) nopietni pievērsies CS spēlēšanai profesionālā līmenī.

    Pāris dienas atpakaļ tiku pieaicināts kādā KLANĀ (jā, jā, logs - ņirdz vien &D). Tagad pa vakariem mums ir aktīvi trenniņi. Vakar trenniņš ilga līdz plkst 1:30 naktī, kur laikā vinnējām Latvijas ļoti augsta līmeņa spēlētāju mix komandu. Ņemot vērā, ka tas bija tikai mūsu otrais trenniņš, pieļauju, ka ir samērā labas izredzes (beidzot) sasnigt kaut ko augstāku, par 6. vietu 5v5 turnīrā, kura ir augstākā pozīcija, kuru man ir nācies svinēt.

    Protams, ka esmu totāli neizgulējies, bet ar nepacietību gaidu mūsu šodienas trenniņu.
    Šķiet ka atkal kļūstu nedaudz addicted to CS. Tomēr komandas spēle ir daudz daudz interesantāka, nekā parasta galvu šķaidīšana PUB serveros.

    Vispār jāatzīst, ka tik augsta līmeņa treniņus vel nebiju pieredzējis. Viss ir izrēķināts līdz mazākajam sīkumam (vismaz tā tam gala rezultātā jābūt). Granātu un flešu jūra, kura pirmajā skatienā varbūt izskatās haotiska, taču katram ir zināms kurā brīdī un kur ir kas jāmet, līdz ar ko pretinieks tiek vienkārši iznīcināts bez jebkādām pretošanās iespējām.

    Arī savu aimu pamazām esmu sācis atgūt. Vakar neslikti turējos pretīm šiem PRO (ar lielo burtu) spēlētājiem, un arī izrāvām uzvaru pār tiem.

    Jā. Gaidu stulbus komentus no dažu puses attiecībā par klanu būšanu, meža cukām un kazjoliem! &D

    << Previous Day 2006/10/23
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba