The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, October 10th, 2006

    Time Event
    9:29p
    Nu vo.
    Nupat atgriezos no "Evening Event", kas ir defaultaas trenninja kopistiskaas vakarinjas, kas notiek vienu dienu trenninja laikaa. Bijaam kaut kur kalnaa, bridaam pa mezhu liidz nonaacaam kaadaa vaacu krogaa. Pierijaamies kaa cuukas, iedzeeraam alu... jaa - ka cuukas. Un nupat ieradaamies atpakalj savaa daudzzvaigzhnju hotelii. Vispaar normaljna kompaanija. Nav tik traki. Diezgan jautri iznaak pavadiit laiku. Piemeeram nupat totaalaa tumsaa bridaam caur mezhu no taa kroga liidz mashiinai. Neredzot pilniigi nekaa, tikai gaishu taku zem kaajaam. Kinda jautri &) Un ar jokcinjiem pa teemu "militaaros pasaakumos liidz 10% zaudeejumi = o.k.", tad jau nekas traks, ja kaads paliks tur mezhaa &)) Vell, nezinu kas man tas par instinktu vai paradumu vienmeer iet pa priekshu.. bet nu atkal tas darbojaas. Kaa saka gribas paarbaudiit vai "Sector is clear" pirms citus tajaa ielaizhu. Militaars chuvaks iekshienee kaa nekaa esmu. Taisniibas ciiniitaajs etc (yeah riight - shut TF up, CUBA). Man pievienojaas vel viens vaacietis (izluuku pulkaa), un pusceljaa pievienojaas arii Makedonietis.
    Vel dabuuju apstiprinaajumu no firmas, ka jamaa apmaksaas man dazhus papildizdevumus, ko naakas izmantot viesniicaa. Thats ok. Slikta zinja ir, ka liidz ar manu aizbraukshanu speeciigi nopliisa viens "Golfs", ar kuru nu jau tresho dienu mani dzimtenee palikushi koleegji ciinaas.
    Gaidu piektdienu, lai atkal vareetu ieraudziit tuvaas sejas. Citaadi, sheit nav ne vainas. Kaada gan vaina var buut dziivojoties shaados apstaakliishos ^^. PYAAAAAAAAAA!

    Tagad skatos Chapelle Showu pa MTV un pamazaam gatavojos mieram. Riit jauna diena. PYAAAAA!

    << Previous Day 2006/10/10
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba