The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, October 8th, 2006

    Time Event
    3:00a
    Ooooooooo..
    5:56p
    Nu vo.
    Esmu galapunktā - nu jau viesnīcā. (šeit: http://marriott.com/property/propertypage/fradt )

    29.stāvs. Redzu tālu. Skatos pilsētai pāri.
    Izskatās, ka viesnīca nebūs no lētjām. Uz 24 h internets sheit maksā tik pat, cik samaksāju taksistam, lai šeit nokļūtu no lidostas. Principā iznāk arī dārgāk nekā Eļikā, ņemot vērā, ka lietoju tikai internetu, jo dators ir mans. Vārdsakot interneta tarifs uz 24 h = 19,95 eur. Šodien pieslēdzu. Turpmākās dienas manīs slēgt vai nē.

    Tagad līdz rītdienas plkst.10:30 var palaist luni un atpūsties. Atpakaļ būšu piektdien vēlu vakarā.

    Par vakardienu: Ūdenspīpe pie Lauras Dārzos manā skatījumā bij uberlaba! Bļē tās politiskās sarunas un ekonomikas viedokļi ar Logu priekšgalā ūberestest. Un partizān cīņas tumšajā dārzā ar ābolmunīciju &D
    Šodiena bij nežēlīgi grūta. Sākās viss ar to, ka no 7-iem rītā man zvanīja telefons. Nepārtraukti. (40 neatbildēti zvani. Jamie nu gan labi centušies!) Skaņu ar neatradu kā izrubīt šitam telefonam + man nāca miegs un es centos kaut kā aizmigt, ar cerību, ka moš jamiem apniks. Neapnika. Nekad neesmu vel redzējis tik uzstājīgus zvanītājus ~4h garumā. Ap pulkstens 11:30 es neizturēju un trubu pacēlu. Nu viss ievirzījās tā, kā biju domājis. Skriešus savācu savas pekeles un sametu viskautko somās. Nedaudz pirms divpadsmitiem nesos uz Traumatoloģijas slimnicu. Pa ceļam uzskrēju Logam, kurš TIKAI TAJ MOMENTĀ gāja mājup - lol. Tad skriešus uz biroju nolikt mašīnu, paņemt vizītkartes etc + satikties ar gatteri un mutantu, kuriem man bij no turienes jāved uz lidostu. Ejot prom no ofisa nepareizi uz pults ievadīju kombināciju signalizācijai. Pie sevis nodomāju "Vo pisec ša EVORS atbrauks un visiem ar nazi galvā". Neatbrauca. Kaut kā tur beigās aizspaidījos nu un dabūju visu kā vajag. Pa ceļam uz lidostu konstatējām, ka man nav biļešu. Tad man palika slikti un es braucot iekorķēju maisiņā. jā - PUWNED. Beigās izrādījās, ka ar biļetēm viss bija ok - jamām nemaz nebij jābūt. Tā bij tikai rezervācija. Nu un tad ar vārdiem "Piekorķēšu visu lidmašīnu" un "uzlieciet ziedus uz mana kapa" atvadījos no gattera un mutanta un gāju uz ļodeni. Ļodenes izlidošana nokavējās par 25 minūtēm. Nu neko sagaidīju, iekāpu, visu ļodeni nepiekorķēju. Nepiekorķēju vispār neko un ne vienu. Paķēru lidostā taxi un atbraucu līdz viesnīcai. Tagad te sēžu un zvanos/rakstos ar visādiem onkuļiem un tantēm, jo man viesnīcas rezervācija uz doto brīdi ir tikai līdz ceturdienai. T.i. reāli no ceturdienas uz piektdienu es varu nakšņot kaut kur parciņā zālītē, līdz mani pamodinās čuvaks, kuru musars zabirajet.

    Nu kaut kā tā.
    Esmu iztukšojis 2x 0,2 limonādes pudeles, par katru samaksājot 4 EUR. Vispār aizdoma, ka šis brauciens man iznāks padārgs. Well... PYAAAAAAAAAAAA!
    7:22p
    Atradu nodarbi sev shajaas dienaas.

    http://dragonfable.battleon.com/game314E/


    Un sāku apjaust lielu fotoaparāta neesamības problēmu. Ar šitādiem skatiem negribas nepadalīties!

    << Previous Day 2006/10/08
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba