The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, October 7th, 2006

    Time Event
    11:25a
    Nja.
    Plaaninjsh izpildiits.
    Tik pa pusei atceros, kaa abi ar gatteri aizgaajaam maajaas un kaa jams mani atraava no taas vecenes, ar kuru uz pilnu klapi jau biju saacis dejot un suukties. Nee vai vinja saaka. Bet - neko nezinu. Wasnt me!

    Ir man tagad no riitiem iestraadaajies refleksinjsh paarbaudiit kabatas, vai maks un telefons ir uz vietas.

    Dievs Nolaadeets, cik nekaads es shobriid juutos.

    Vispaar. Zinu, ka nekas labs nav shitaa piedzerties. Zinu, ka kaadam no tiem, kas sho lasa, tas vareetu sabojaat kaut kaadu iespaidu or smth. Es saku - screw that! Sabojaa iespaidu tikai un vieniigi kaut kaadi ieksheeji principi un uzskati, kas vairaak vai mazaak ir ljoti relatiivi. Tos var pieliidzinaat un saliidzinaat ar to, kaada katram ir viena un taa pati pasaule. Katram taa ir citra.. dazhaadu cilveeku aciis taa ir cita..
    So. Taadi uzskati ir tik pat stulbi kaa rasisms vai atriebiibas kaare. Taa ir stulba cilveeka smadzenju struktuura, kuru diemzheel daudzi izmanto. Es nee. Es dziivoju taa, kaa es gribu, uzspljaujot kaut kaadai logikai vai principiem, kad es gribu. Lai eetika iet pastaigaaties, kad es esmu noleemis valdiit. Un es valdiishu. Tik ilgi, kameer pats to gribeeshu. Un es valdiishu taisniigi! Jo es esmu taisniigs cilveeks un joprojaam ar bunjinieka sirdi un instinktiem. Un mani sauc CUBA. Atcerieties sho vaardu. Ja neatcereesities, tad tik un taa negribot veelaak to zinaasiet.

    Un man laikam veel jaapagulj, un jaaizgulj dzeeruma paarpalikums, jo man shkjiet, ka es kaut ko jociigu te nupat sarakstiiju.
    Lai jums jauka dieninja.


    Update: dazhiem liekas no shii posta, ka ja man buutu uzspljaut - es to nerakstiitu. Man ir uzspljaut. Principaa. Bet man nav uzsplajut, kad mani draugi man kaut ko paarmet! Un tamdeelj principaa bij shis posts. Protams, ka jums ir taisniiba un es juus taapat miilu. Bet kaut dazhreiz man gribas pasuutiit visu pasauli uz 3 burtiem un izbaudiit to taa, kaa es gribu. Un dzeru es ne taapeec, ka man garsho alko. Man vienkaarshi patiik tas process. Visas nakts process. Piektdienaa muus ar gateru personaals atceras nevis taapeec, ka mees tur bijaam. Bet gan taapeec, ka mees likaam sevi maniit.

    << Previous Day 2006/10/07
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba