The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, October 4th, 2006

    Time Event
    7:29p
    Hm. Nupat pamaniiju, ka inbox.lv e-mailam man tagad ir 2,5 GB apjoms. Jums arii? Laikam jau visiem.

    Vel shii diena pavadiita ar Daanju koleegji. Vispaar kopumaa njemot peedeejaas nedeeljas daudz sanaak nodarboties ar organizaaciju. Pasham liekas, ka shobriid labi tieku galaa. Par cik manaa riiciibaa ir principaa visi lielie klienti un lielie aparaati, koleegjus uz sava fona praktiski neredzu. Esmu servisa savas uzmaniibas centraa.
    Jaunais koleegjis izskataas, ka apguust lietas aatri. visur vinju njemu liidzi, lai aatraak maacaas. Tagad jau kopistiski straadaajam pie viena no aparaatiem, kuram ir kjibele. Vispaar man liekas, ka jams buus paspeeciigs servisa paarstaavis - kas viennoziimiigi priecee. Savaadaak peedeejaa laikaa ir radusies taada neaizvietojamiibas sajuuta. Jaagatavo no vinja savs aizvietotaajs &)

    Riit vel viena diena pavadot kopaa ar Infektologijas Centra laboratoriju personaalu un daani. Nu katraa zinjaa vismaz nekur jaaskrien nav.
    Piektdien plaanoju dabuut uz kaajaam aparaatu strados, par kuru augstaak jau mineeju (kjibeliite). Cerams, ka nebuus nekas tik ljoti nopietns, un pa piekdienu jamo savediisim kaartiibaa.

    Kaa koleegjiem iet? Nav ne jausmas. Visu shito laiku esmu uz ritenjiem, un nav ne jausmas ko paareejie dara.
    Juutos gandariits.

    Naakamaa nedeelja - Frankfurte.

    Kaut kad peecaak, peec Vaacijas, kad Ceesiis palaidiishu vienu "golfu", kuru vakar turp aiztransporteeju, domaaju, ka man gribeetos 1 nedeelju atpuusties. Skan kaa plaaninjsh.

    << Previous Day 2006/10/04
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba