The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, October 2nd, 2006

    Time Event
    9:41p
    Kaa ir zaudeet kaadu, ar ko esi nodziivojis vairaak kaa 10 gadus?
    Laikam neesmu to veel aptveeris.
    Lai arii tas bija maajdziivnieks.

    Citiem vaardiem sakot, spriezhot peec visa, Beta ir izkritusi pa logu, kameer neviena nebija maajaas... un pazudusi. Njemot veeraa, ka peec operaacijas vinjai ap galvu bija aplikts ruporveidiigs priekshmets- apkakle, kas ierobezhoja ne tikai vinjas redzi, dzirdi, bet arii liidzsvara sajuutu, domaajams, ka tuukstoshiem reizhu piedziivotaa pastaiga pa maajas aarpuses palodzeem shoreiz vinjai bijusi likteniiga.

    Pagaidaam nekaadu citu pazushanas teoriju nav. Ceriibas, ka atradiisies, njemot veeraa, ka vinja nekad nav bijusi aaraa... ariidzan manaa skatijumaa vareetu buut nieciigas. Vieniigaa ceriiba ir taa ruporveidiigaa apkakle ap balvu, kura vinju stipri atshkjir no "rajona" kakjiem. Kas zin.. varbuut atradiisies. Bet kaadaa staavoklii?

    Skumji. Nupat ierados no nezheeliigi trakas darbadienas maajaas, esmu nezheeliigi noguris, un tad veel uzzinu kaut ko taadu. Joprojaam neaptveru, tachu iespeejams, ka esmu jau samierinaajies ar ljaunaako.

    Vismaz Budiitis man vel ir palicis.

    Punkts.




    Update: Atradaam nabagu. Kvartaalu prom no maajas. Sasistu purneli, lauztu driskaas priekshkjepu... shokaa. Galiigi neko nesaprotoshu. Liidz pat VeterinaarKliinikai vinja neizdvesa ne skanjas. Droshvien pati iisti neaptveera, kas noticis.
    Droshvien jau tagad vinja atrodas operaacijzaalee. Kjepaa iekshaa liks kaut kaadus metaala stienjus. Purninju shuus. Vispaar... sajuuta taada, ka nekad vairs savu kakji neredzeeshu. Ne To savu kakji.
    Dziivosim redzeesim. Bet nu jaaiet guleet. Riit man psc ku garsh Must Do saraksts darbaa. Un visi ir paaraak svariigi, lai tos atliktu.

    Labu Nakti.

    << Previous Day 2006/10/02
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba