The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, September 23rd, 2006

    Time Event
    11:26a
    "Riiga - Reezekne - Ludza - Reezekne - Riiga" 2
    Ai. Vakar dabuuju braukt atkaartotaa viziitee.
    Vispaar vakar peec 11 ierodoties darbaa man skjita, ka ir kaut kaada piektdiena 13. Nu liek Dz.Namaa neiet aparaats + Reezeknee aparaats vispaar sapisies (tas pats, ko dienu ieprieksh "itkaa" salaboju - arii taa gadaas). Nu un + pats taads nepamodies.

    Nu neko.. reaktiivi aizlidoju uz Dz.Namu. Tur aatri tikaam galaa. Tad lecu mashiinaa un uz Reezjekni. Celjaa 2,5 h - esmu Reezjeknee. Plkst. bij bik paari 16-tiem. Veel kaada stunda pagaaja, kameer konstateeju, ka motoram ir apluuzushi zobrati (nu camoon kursh muusdienaas taisa plastmasas zobratus?!). Nu, skaidrs, ka bez detaljaam no Riigas neko es tur neizdariishu. Praataa ienaak ashaa doma: piezvaniit Mikam, lai jams mosh savaac no biroja aparaatu un rullee liidz maniim (uz Reezjekni). Plaaninjsh izdevaas. Kameer jams vaaleeja no Riigas, ienaaca praataa otra doma - a davai sarunaashu ar Ludzas Slimniicu, un ar visaam analiizeem aizshaus uz turieni jamaas sataisiit (analiizes). Arii otrs plaaninjsh izdevaas. Seedaamies ar laboranti un asinsstobrinjiem mashiinaa un vaaleejaam (khm..braucaam &D). Peec 20 min bijaam Ludzaa. Tur pavadiijaam +/- 2h, tad nesaamies atpakalj. Atbraucot iedzeeraam ar laboranteem coffee, un nepagaaja ne diena, kaa arii Miks jau bij Rezjeknee. Aizbraucu jamam pakalj (plkst. ~20:30). Fixi nomainiiju visu motoru, palaidu aparaatu, parbaudiiju, uztaisiiju kontroles = O.K.

    Nu un tad lidojaam uz Riigu. Bljin taa migla.. jau otro vakaru-nakti braucot pa tumsu no Reezeknes/Ludzas secinu, ka migla var buut naaveejosha. Lidojaam aatri. Cik vien vareejaam. Pa celjam pakjeeraam 2 stopeetaajas. Sadaliijaam katraa mashiinaa pa vienai. Jamaas Riidzinieces. Brauca no Madonas apakalj uz Rigu, jo Madonaa esot bijis garlaiciigi. 2 dienas neesot guleejushas. Nu taa nu mees nesaamies. Vienaa momentaa beidzot arii man riktiigi notriiceeja rokas, kas miglaa apdzenot garo fuuri peekshnji man priekshaa iznira pretimbraucosha mashiina. Paaris sekundes pietruuka, un man nebuutu kur sprukt. Par laimi paspeeju fuuri apsteigt un iekaartoties jamai priekshaa.

    Braucot protams ka vaig visaadus stulbumus taisiit. Speeleeties ar gaismaam, vai piem. braucot vienam aiz otra, aizmugureejais izsleedz ugunjus (pazuud tumsaa). Veel man paaris reizes veiksmiigi iznaaca tiirot stiklus apshljakstiit aizmuguree lidojosho Kadettu (Miku). Hehee - PUWNED! &D kkur Koknesee beidzaas logu mazgaajamais shkjiidums &/ Puwned!

    Nu ap vieniem ielidojaam Riigaa, aiztransporteejaam pasazhieres liidz Origo, tad aizlaidaam pie BoRdo & Loga, ar jamiem aizgaajaam paseedeejaam bik Klondaikaa (kas pretim Hotel "Latvia") un pa maajaam.

    Taada nu taa dieninja bij. Shodiem MTG pasaaciens pie BoRdo. Un jaaiziet liidz bankai.
    5:05p
    Kaarteejo reizi paarliecinos, ka McDonnalds = drankjis.
    Nostaaveeta pusstunda rindaa, lai dabuutu to, kas beigaas liekas principaa diezgan negarshiigs.
    Labaak ta jau uz to pashu LIDO. Lai arii ka man pret LIDO cienja ir nokritusies.. tomeer bizness = bizness.

    P.S. Un man shodien vispaar galva suudiigi straadaa, liidz ar ko es pat normaali saturiski kaut ko uzrakstiit nespeeju. Teikumos izlaizhu vaardus, rindkopaas izlaizhu teikumus. Un beigaas sanaak kaut kas stulbs.

    << Previous Day 2006/09/23
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba