The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, September 21st, 2006

    Time Event
    11:26p
    Riiga - Reezekne - Ludza - Riga. 4 fragi.
    Nu vo. Te nu mana darbadiena beidzaas.
    Braucu remonteet 2 aparaatus. Pa celjam piemetaas veel 2. Kopaa 4.
    Teikshu atklaati - monstrs. Taa mani nosauca koleegjis &)
    Ieteica man panjemt viesniicu, un padariit to 2 dienaas. Es teicu: "WTH?! I CAN do it! CHALENGE!"
    Rezultaataa: 3 aparaati, kurus es nezinaaju. Vareetu teikt, ka shodiena man bija kaa jauna aparaata apmaaciiba. Tagad es jamo zinu ^^. +1 aparaats, kuru es zinaaju.

    Atpakalj celjsh bij feins. Man patika. Ludza - Riiga = 3h. Pagaidaam personiigais rekords. (lai taadu dabuutu naacaas videeji nesties uz 120-130. Reizeem liidz 160. Iekrampeejies ar abaam rokaam stuuree, acis nenoveersdams no baltajaam liinijaam uz celja, un ik pa laikam paarsleedzot gaismas. Taa nu tas celjsh pagaaja.) Ienjirdzu par vienu apdziivotas vietas nosaukumu: KjUuGjI! LoL. Seedeeju mashiinaa un Biina balsii skandinaaju: "Helloo! I'm from KjUuGjI." &))

    Riit paluudzu paaris liekas h miegam. Darbaa aatraak par kaadiem 11:00 neraadiishos. Tagad jaasagaida gatters un jaaiet laikam kkur bik paseedeet. Nu taa mieriigi.

    P.S. - izdomaaju, kas ar mani notika piektdien(sestdien). Mani nolaupiija citplaneetieshi patiesiibaa. Jaa! To4na! Tas visu izskaidro. Vinji mani nolaupiija uz 3 h, izgjeerba, izpeetiija manu locekli, panjeema maku un telefonu kaa suveniirus, izdzeesa man atminju un izmeta kkur pie maajaam.
    Mentenee vaidzeeja shito uzraxtiit iesniegumaa! &D LoL - man maku nopizdjiija citplaneetieshi! Arrest them!

    Vispaar feina diena. Un shkjiet, ka Valdim buushu nospeeris paaris laborantes ^^. Tb kkaa izskataas, ka jamaas labpraataak tur mani redzeetu. Zheel ka ne abpuseeji - baigais gabals &)

    Riit jaaprauga aparaats Strados, kuru otrdien uzstaadiiju. Cerams, ka tur viss sokas labi.
    Nu viss. Pietiks te raxtiit. Jaaiet kaads CS uzshaut or smth &D

    << Previous Day 2006/09/21
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba