The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, August 31st, 2006

    Time Event
    5:37p
    No pirmdienas darbaa mums beidzot buus jaunaa sekretaare. (beidzot, ne taadeelj, ka bijushaa bij slikta. Pat otraadi! Beidzot, jo atkal varees redzeet jaunu seju firmaa... dailjaa dzimuma seju)
    Shobriid zinu tikai vaardu - Gunta.
    Pasmeejaamies. Nebuus jau gruuti pierast, njemot veeraa, ka liidzshineejaas sekretaares vaards ir Gunita. So Gunita, Gunta - whatever.

    Nu tad jau pirmdien maniis &)

    Viss. Jaataisaas maajup. Shodien esmu izdariijis daudz no nekaa. Tb daudz "neko". Nu kaut kaa taa.
    6:36p
    Mazliet par atmeshanu..
    Kas mani mudina atmest smeekjeeshanu?

    Saakumaa iegrieziishos ne tik taalaa 2005.gada vasaraa. Konkreeti tas bija 21.06.2005., kad es paarstaaju piipeet (ieprieksheejo reizi). Nepiipeeju kaadus 3-4 meeneshus. Peec tiem paaris meeneshiem, es sajutu, cik labi (fiziski) es juutos. Cik dzilji es elpoju. Cik neaatri es noskrienos un izelshos... tas bija tad. Peec tiem paaris meeneshiem, UniSataa, kolegju kompaanijas ietekmee, smeekjeet atsaaku. (Seedeeshanas darba tendence - visu dienu nav ko dariit.. vismaz var uzpiipeet)

    ...

    28.08.2006.
    No riita sev pateicu: "metu nost!".

    ...

    31.08.2006. (shodiena)
    Pulkstens ir bez divdesmit septinji vakaraa. Kopsh sveetdienas joprojaam neesmu mutee panjeemis ne vienu cigareti. Jaatziist, ka veel sevii nebiju ieprieksh ieveerojis TIK stipru "NEE!" vaardu. Varu briivi atrasties smeekjeetaaju kompaanijaa, varu noignoreet, ka koleegji kolektiivi iet piipeet, uz mani noskatoties... zinot, ka es atmetu. Paarsteidzoshi. esmu sajuusmaa par sevi. Shobriid. Esmu tik mieriigs.

    Nezinaataajiem/nepiipeetaajiem varu izteikt aptuvenu saliidzinaajumu, piipeeshanas atmeshanai:
    Ja tu, pienjemsim, visu muuzhu esi grauzis nagus, tureejis rokas kabataas, dariijis veel ko citu, kas vareetu biezhuma zinjaa buut pieliidzinaama smeekjeeshanas biezhumam, tad pameegini, kaut vienu dienu iztikt bez shii paraduma.

    Aamm.. daru es to tikai viena iemesla deelj. Toreiz (kad es piedzeeros &D ) 2005.gada vasaraa, es sajutu to speeku. Shobriid esmu sapratis, ka man negribas buut kaa Mihelsonam (49.vsk. direktora vietniekam), kursh peec uzkaapshanas 3.staavaa, nezheeliigi elsdams, mekleeja kur pieseest uz paaris minuuteem, pirms kaut ko saciit. Darva nogalina plaushas. Galu galaa viss tas, kas tiek raxtiic uz taam pacinjaam arii ir taisniiba. Gribu elpot dzilji un duushiigi. Arii vecumdienaas. Esmu to izjutis. Tas ir taa veerts.

    .

    << Previous Day 2006/08/31
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba