The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, August 22nd, 2006

    Time Event
    12:34a
    Forsha dieninja.
    Atkal dabuuju mainiit vaagji.
    Uz Valmieru izbraucu tikai ap pieciem vakaraa. Atgriezos ap desmitiem. Vispaar diena baigaa. Sadariiju pa darbu ahuuna daudz. Tad bij jaabrauc uz Valmieru.. sanaaca taa, ka Astrai akal saakaas probleemas = nevareeju pieshkjilt. Laikam blakusefekts no graavja - akjis nelaadeejaaas. Soo.. pasaucu koleegji, pieskjiilu vaagji ar vadiem. Braucot uz biroju, forshi: panelii lampinjas mirgoja randomaa, ik pa laikam blokjeejas mashiinas centraalaa atslega.. baigi labs taa effekts bij uz pagriezieniem, kad noblokjeejas stuure! Nu neko.. silushki bogatirskaj pietika, lai izgrieztu arii blokjeetu stuuri. Birojaa tiku pie 4-durviigas Astras (gjimenes vaagja), 1,6 l 16 vaarstu ar lietuvieshu numuriem. Ar to aizshaavu liidz Valmierai. Izraadiijaas, koleegjis apkoopee bij nelabi noreguleejis analizatora pipetes poziicijas, liidz ar ko viens tests negaaj cauri. Nu (kaarteejo reizi dabuuju paarreguleet peec vinja).. aparaatu dabuuju kaartiibaa. Piezvaniija Capone (ar gatteru)... aizgaajaam uz Karameli. Nu paprasiiju, lai man tur uztaisa LongIslandu.. tad veel vienu. Principaa shobrid esmu nedaudz "dinkjii". Riit jaabuut agraak darbaa, jo Valdis nevareeja sataisiit vienu aparaatu. Riit no riita pa abiem domaasim, ko tur dariit.

    Kopumaa.. bagatirskaja dieninja. Juutos atkal kaa cilveeks.

    P.S. - Zhuu, daudz laimes! Bu4, bu4 s@w1j. Tagad tu esi liela &DD
    7:53a
    Atljaavos "nochiept" linku no Bumsha &)

    http://www.saudek.com/en/Jan/Fotky.html

    Par cik man pazinju viduu daudziem par hobiju ir kljuvusi fotografeeshana, tad vareetu buut interesanti paveerot. Man jau taas bildes liekas tiiri labas.
    11:48a
    HAAA!
    Ienaak pie mums telpaa direktore/vadiitaaja, un jautaa, kursh no servisa ir kkad nesen bijis Beernu Galijezeraa? Nu es liek pie sevis jau domaaju, ka kkas tur nav labi. Nu liek visi raustam plecus, jo liek esam tur pabijushi visi. Jautaaju: "kaut kas tur neiet?". - "Nee viss iet. Vienkaarshi vadiitaaja esot izteikusi vaardus, ka mums taads labs simpaatisks tumshmatains inzhinieris esot.

    Nu ko es vareej atbildeet? "Laikam kaads no konkureetaaj firmas, jo mums ir tikai negliiti un dumji" &D
    1:22p
    He.
    Klausos to "par ko smejas krievi" pa SWH.
    Tur runa iet par dzershanu, un vecene saka: "vobsheto u menja rekord 17 B52 vipitj. A tekili bolshe" ^^
    Nu taada riktiiga tureetaaja es teikshu. &)

    Lai gan.. 17xb52.. pfff. pa smuki feino ka maz neliekas.
    Bet ja pa stundu to izshauj, tad jau kkas labs vareetu sanaakt. Piemeeram redzeet, kaa asfalts paceljas augshaa un iedod tev pa seju &) (nekad taa nav gadiijies)

    << Previous Day 2006/08/22
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba