The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, August 15th, 2006

    Time Event
    7:59a
    Uff, kaa esmu paarguleejis jeegu! Taa jau domaaju, ka braucu uz Tallinu lai izguleetos.

    Ieliidu dushaa, driiz doshos brokastiis. Un tad ar igauni Otto dosimies straadaat uz igaunju slimnicaam.
    Un peec tam doshos maajup.
    7:20p
    Nu vo.
    Atbraucu maajaas, un pirmais, ko konstateeju - neiet internets.
    Nu es, kaa jau ne visai saprotoshs (nesisadmin) cilveks, zvanu uz apollo. Nu vaardsakot beigaas izraadiijaas, ka kaut kaadaa rakaa, laikam, switch bij nokaaries. Laikam jau tas ir normaali.. ir? Paarspraudu to rozetee, un viss aizgaaja.

    Emm.. Uz shosejas shodien speeleeju "vienus vaartinjus". NU tas ir taa, ka visi bija pwned.
    Piemeeram, skatos - kekss mani apdzen uz 120. Nu es kaadu gabalinju jamam astee, un tad apdzenu uz 140. Un pie sevis panjirdzu "kekeke" un nobljauju "PWNED!" &D

    Un veel bij viena skaista kolonna. Nu liek 1 autobuss un 3 garaas fuures. Nu tur liek pa vienam pagruuti apdziit. Paskreeju visiem garaam, panjirdzu, un nobljaavu "Ja Vass Sgjelal!" &DD Bljee jautri katraa zinjaa.
    Vot tik tie celja remonti uz Ainazhu shosejas besii. Centos pie tiem luksaforiem vislaik piebraukt visiem priekshaa (nu vai vismaz cik vien var tuvu luksaforam, pirms taa apdzenot cik vien daudzus vareeju paspeet). Un tad liek, ja biju pirmais, nesos uz 90, tur kur visi uz 50. Vai nu arii vilkos pakalj kaadam uz 50, un tikliidz saakaas normaals celjsh aizsvilpu garaam. "PWNED!"

    Atpakalj celjaa menta neviena. Nu tiiri labi aatri atbraucu. Kopaa kaadaas 4 h no tallinas, njemot veeraa visus celja remontus un apdziivotaas vietas. Turp braucu kaadas stundas 5.

    Un kad peec 4-5 h izkaap no mashiinas un nostaajies uz kaajaam, pirmajaa momentaa ir taads "wtf how do these two things below me work?!" (liek kaajas) Nu to4 taa pirmajaa briidii varbuut vareetu pat novelties. Liek izkaap no mashiinas pie maajas un HUDIZH! Un visi njirdz. NU vismaz pats to4na &D

    Uh. Tagad atkal apakalj vecajaas sliedees - t.i. darbinji tepat pa Riigu bik iekraajushies.
    Tagad esmu ariidzan pabijis Tallinas Dzemdiibu Namaa. Jaatziist, ka diezgan jociigi ir straadaat pie aparaata, kad tu dzirdi kaa jaunaas maaminjas spiezh, spiedz un kjeerc un taa taalaak &) Pie mums vismaz labaratorijas no operaacijzaaleem ir +/- nodaliitas un izoleetas. Un veel servisa laikaa pie mums maasinjas neskrien ar asiniim rokaas, un nesaka, lai shitam testinjus uztaisa. Nu liek inzhinierdarbs ar ir darbs. Bet nu principaa nekaa traka. Just taa jociigi likaas, kad tev apkopes laikaa rokaas baazh shljirci ar asiniim, lai tu uztaisi analiizes.

    Ai. Vispaar esmu nereaali (nivjibikjelna) smirdiigs. Un arii dreebes jaaiemet mazgaaties pie viena. Un tad gribas bik DotU or smth!

    << Previous Day 2006/08/15
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba