The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, August 10th, 2006

    Time Event
    12:22p
    Jauki.
    Shodien mana darba diena saakaas ar to, ka, kad gaaju aaraa no maajas, lai brauktu uz darbu, man saaka zvaniit telefons. Taa nu es stundu runaajos un biidiiju shtelles ar aarstiem, zviedriem, koleegjiem.. rezultaataa izbraucu stundu veelaak. Bet jaatziist, ka man patikaas.. straadaat esot maajaas ^^

    Pastaav doma, ka riit firmai uztaisiit oficiaalu briivdienu, jo meili akal nestraadaa, liidz ar to neko nevar padariit. Nu uz mani tas mazaak attiecas.. ja nu vieniigi nebuus izsaukumu. Bet vispaar doma jau jauka. Un laicinjsh aaraa foršššš'.

    Shodien sapnii stulbumu sapnjoju. Liek parkojos ar mashiinu.. itkaa es, itkaa nee. Bet fakts taads, ka parkojoties es atrados aizmugureejaa seedeklii. Un itkaa kaads cits parkojaas, bet pie stuures neviena nebija. Nu vo.. un braucot apakalj kaut kaadam tur Poršam iznesu priekšējo numurzīmi. Nu īpašnieks ar visu savu ģimeni uzreiz klāt.. un davai bīdīt štellītes. Nu beigās es tur kaut kādu experimentu veicu, un atklāju, ka patiesībā es to numurzīmi neiznesu.. just jamie bij safabricējuši to visu, lai mani iegāztu. Tad es jamiem teicu - a davai es jūs iesūdzēšu tiesā pēc tāda un tāda panta (nu sapņos visādi likumi pēkšņi uzrodas).. un tad es pamodos no modinātāja. šit nepaspēju kļūt par miljonāri sapnī, balstoties uz tiem sapņa likumiņiem &D
    Vismaz to sarkano poršu varēju paspēt sev dabūt pabraukāties!

    Vārdsakot mazāk dota vakaros jāspēlē, un agrāk gulēt jāiet! &)) Lai tādi murgi sapņos nerādītos.

    Uff uff.. šodien darbadiena tāda, ka neviens īsti nestrādā. Visi plāno vakara plāniņus kas kā un ar ko brauks. Izskatās, ka es laikam braukšu ar savu vāģi, līdz vedot Signi un moš vēl kādu (Signe = grāmatvede mūsu). Bet nu joprojām gribētos būt nepiestūres.

    Izrunājos šodien ar visiem pēc kārtas. Principā pa šim 2 nebūšanas dienām esmu kļuvis pieprasīts. Noilgojušies laikam visi &)
    Bet nu katrā ziņā pastāv iespēja, ka nākamnedēļ akal šauju uz Itāliju. Oktobrī uz Vāciju. Un septembrī varbūt uz Milānu. šššššššššš...
    Ah.. un arī nepatīkama viena vēsts šodien pienāca.. Valdis vakar nokļuva reanimācijā ar sirdi. &( Turās!
    Katrā ziņā pacēlu šodien jautājumu par servisa sastāva pieaugumu, un līdz šim visi man viennozīmīgi sniedza piekrišanu un atbalstu. Gunita izteicās šodien aptuveni tā, ka es esmu nabadziņš un viņai mani žēl.. nu tas par to, kā es te pēdējā laikā rukāju. Nu ir jau pasmagi - ko lai saka.. Un pacēlu motivācijas un brīvā laika trūkuma jautājumu. Gaidīšu rezultātus. Šodien vēl par to tēmu man apsolījās parunāt kopistiski vakarā. Katrā ziņā jūtos tā labi. Labi, jo mani redz.. un saprot. Nevis kā bieži gadās, ka priekšniecība nemaz īsti nezin, cik kuram smagi.. un domā, ka viss ir tik tukšas runas.

    Vēl gribu ēst. Brokastpusdienas. Drīz jāpaķer meičas un jālaiž kkur iekost.
    Šodien esmu skaists. MM biš.

    Lai jums jauka dieniņa!
    12:42p
    Gribējās uzraxtīt postu Vikai.

    Mēs esam ar tevi, un ļoti gaidam lielo notikumu kopā ar tevi un BoRdo! Turam īkšķus, lai viss būtu labi. Personīgi pieskatīšu, lai Dz.Namā ar analīžu rezultātiem nebūtu problēmu! Lai vai kā.. prieks! &)

    Pasam jau itkā bik gribētos būt tādā situācijā kā BoRdo.. galu galā jams ir pirmais no mums, kurš sev pavēra durvis un nu jau LIELO dzīvīti! Nevis kā mēs te.. "luni laižam". Lai nu kā.. from near future.. BoRdelim ar Viku būs visatbildīgākie amatiņi.. kurus ar mūsējiem pat salīdzināt nevar!

    Cerams, ka šīs pāris dienas BoRdelis iztiks ar piedirstām apenēm un jamam nevaidzēs jaunas. &D

    << Previous Day 2006/08/10
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba