The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, August 7th, 2006

    Time Event
    11:58a
    Kaut kāds klusums šeit valda.
    Būs vētra, es jums saku - būs! &)
    12:19p
    Kautkā pagrūti atgūties pēc izejamām ārpus pilsētas.
    Šodien jūtos ļoti neražīgs, arīdzan palēns un miegains.

    Nolēmu, ka moš šovakar, ja sanāks laiks, jāmēģina tomēr būs vēlreiz uzinstalēt(pārinstalēt) un nopatčot to TQ. Bet nu man jau liekas baigi jocīgi, ka ar to ORIGINAL EXECUTABLE, kurš ir patča RARā, nesanāk nopatčot. Bet nu baigi jau te visi, es skatos, ir aizrāvušies ar to peles klikšķināšanu, mēģinot ar kursoru izspiest visādiem mošķiem smadzenes no galvas ārā un pielikt to daļu pie savām smadzenēm. Atceroties savus vidusskolas gadus, kad iznāca Diablo2, un es pusi 11. klases vienkārši neveiksmīgi noslimoju (huh ku neveiksmīgs gads toreiz bij un ku nelabi sanāca vislaik slimot) &D... vārdsakot sen nekas nav no spēlēm tāds bijis, kas tā mani varētu paraut. Vai nu arī pats vairs nespēju tik ļoti iegrimt taj virtuālajā skaistajā pasaku pasaulē, no kuras savulaik negribējās līst ārā. &)

    Ha! Un kā mēs Svētē secinājām, Madim pamazām aug Plāniņa Skills. Un drīz Maža plāniņi būs tik spēcīgi, ka neviens tiem netiks līdz! Tik vēl kādi 994 leveli madim jādabū &D
    12:35p
    Ievēroju, ka inboxā ik pa laikam nez no kurienes parādās "Mail Delivery System" messedži "undelivered mail returned to sender".
    Cik noprotu, tas varbūt ir jauns paņēmiens, kā ielaist kādam kompī vīrusu, jo kurš gan neuzticēsies visudrošajam inbox.lv ?
    Bet nu stingrs plāniņš. Pašam jau gandrīz gribas ticēt, ka tie ir inbox messedži un ir vēlme palūrēt tos attachmentus ar nosaukumu "Undelivered Message" vai "Delivery Report".

    +100 hakeriem.

    Bet nu var jau būt ka es kļūdos. Soo.. tāds ir tik mans pieņēmums.
    12:55p
    Heh.
    Ceturdien vakarā braucu tusēt, atpūsties un dzert uz šitejieni: http://www.laucakmens.lv/lv/
    &)
    4:40p
    "Finally there is something that really gives you extra inches and extra confidence. Bigger, stronger and eventually better - this is what you will have in just a couple of months."

    Vieta juusu burkaanam.

    Citiem vaardiem sakot, ir saacis jau apnikt, ka shitaadi spami inboxam peedeejaa laikaa masveidaa suucas cauri. Agraak inboxaa bij laba antispama protekcija vismaz.

    << Previous Day 2006/08/07
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba