The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, August 4th, 2006

    Time Event
    12:47p
    TQ, TQ, TQ, TQ...

    A mees ar tres un pozeri normaljna dotaa apolovieshus vaaleejam! Vienkaarshi pwnojam vieteejos! Taa luuk.

    A TQ uzinstleeju aizvakar.. bet veel ne reizi taa arii neesu palaidis - lol &D
    12:49p
    Ir viens baigais fishkis, ko shodien pasecinaaju:

    liek man nepatiik probleemas! Bet man patiik taas risinaat. Bet man riebjas, kad ir probleemas! Beee.
    Naak uz ciinju!

    Katraa zinjaa Golfu, kaa saakumaa nemaz nebija plaanots, principaa uzliku un sainstaleju viens pac. Ku4a ekspirianca utt. Un vispar.. biezhi ir taa, ka ir taads besis, kad vakaraa ir izsaukums un jaaseezh labaratorijaa.. tachu kaa statistika raada, tieshi taados vakaros dabuunu visvairaak experiancu, un arii ar laboranteem privaataak dabuunu izrunaaties un taa.

    Tagad shkjiet, ka Dzemdiibu nama labaratorijaa es arii tur esmu patiikams viesis un taa. &)
    Kad shodien jamaam teicu, ka tas arii viss, un turpmaak principaa sho lietu paarnjems Andrejs, vinjas taa ashi saskatiijaas, un man taj briidii zemapzinjaa itkaa likas, ka jamaas taa bik sashuta, par to ka mani vairs neredzees. Bet tad es turpinaaju... "ja protams rodas kaadi jautaajumi, droshi zvaniet Andrejam.. vai man. Nu un protams ka mees uzreiz buusim klaat un risinaasim to kopaa.

    Aa.. un tas suuda verkjis, kuru veel paliiga bij atbraucis remonteet zviedrs, muus piechakareeja. Vakar uzraxtiiju mailu uz zviedriju, ar luugumu vai nav iespeejams kaut kaa to atrisinaat? Shodien sanjeemaam atbildi. Muusu veco verkji mainiis pret atjaunotu aparaatu. Pozitiiva zinja, jo man nervi vairs netur, kad shitas aparaats kaut kur straadaa. Vislaik nemiers, ka sha man zvaniis, ka kaut kas neiet. Elektronka laikam jamam bik chupaa.

    Ai. Vispaar pozitiivi. Liidz ar veiksmiigo Dz.Nama aparaata uzlikshanu (tfu tfu tfu), galvenajaa NMS labaratorijaa tgad uzreiz vadiitaaja ir ar mieru sleegt liigumu uz jauna liela analizatora pirkumu. Un principaa tas viss jau notiks tuvaakajaa laikaa. Aparaac jau ir pasuutiic. Nu beidzot var sajust kaut kaadu normaalu ciparinju, ienaakam, kopsh es sheit esmu. Ir arii savs pozitiivs aspektinjsh.

    Braucot pusdienaas ar kolegjiem noleemaam, ka vaigot biezhaak kaut kur iet iedzert un taa. Bij pat plaaninjsh kaadu krogu uz 2 dienaam panjemt un tur tuset bulku &D Ja godiigi, beidzot arii es saaku justies taa, ka kaut ko buutu veeriigu ieguldiijis firmaa, un taas veesturee noteikti ar kaut ko arii mans vaards paraadiisies. Jauki (dirsaa tauki!).

    Nu ko. Shodien uz aarpasauli! Ceru, ka patieshaam neliis shiis dienas. Gribas bik pa dabu panjemties un taa. Ar taam visaam teltiim. Sliktaakajaa gadiijumaa guleeshu mashiinaa.
    Mees ciiniisimies! UURRAAA!
    2:09p
    Peec ilga laika aizbraucot uz LIDO dzirnavaam, man uznaaca bik lielummaanija.
    Attieciigi sagrabos tik daudz, ka dalju naacaas atstaat neapeestu.
    Arii pashu Kjirs(hteinu)onu satikaam. respect 4uvaks/kekss. &D

    Tagad seezhu un domaaju, ka varetu kaut kaa tas laicinjsh aatri paiet, un kaut tik nevaidzeetu vairs neko dariit.
    3:33p
    3:45p
    NO KO?

    Madonā noplīsis aparāts? Varbūt būs jābrauc?
    Es jums teikšu tā:
    Esmu pārāk diplomātiski attīstīc cilvēcis, ka, ja mani pa telefonu nodotie padomi nederēs, es braukšu pirmdien!

    Ceru, ka viņi tam piekritīs, jo liek piektdienas darbadiena jau iet uz beigām, un Madonā labākajā gadījumā es būtu uz plkst. 19:00, ņemot vērā, ka man vēl jāsagaida zvans no Madonas.

    Un vispār pēc Lido man tā uznāca miegs, ka viss, ko es šobrīd spēju darīt = sēdēt pie portabļa lasot TVNETā kaut kādus rakstus un regulāri vērojot pulksteni, kurš tik lēni tikšč.
    5:03p
    6:51p
    Hujaariijam!

    << Previous Day 2006/08/04
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba