The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, August 1st, 2006

    Time Event
    3:46p
    Nu vo. Shodien pietiks straadaat.. tb braukaat &D
    Blje no riita psc kaads leens biju. Liek vispaar reakcijas nekaadas, rokaam pat speeka nebij stuuri normaali tureet. vislaik bij veelme braukt bez rokaam.

    Siguldaa astee man ieseedaas celju policija. Blje novilkaas man 10 m aiz muguras kaadas 10 minuutes. Taads atvieglojums dveeselei bij, kad jamie atpisaas un nogriezaas kkur.
    Vispaar pa celjam mentu bij baigi daudz.

    Uz P20 celja ieseedos astee 3 sponsoriem... nesaamies ar 150-160 km/h. Un celja galaa bij ments.. Labi, ka paspeeju bik sabremzeeties, un shkjiet ka jamam arii radars iisti nestraadaaja, jo jams braucot pretiim un turot to prieksheejaa stiklaa kaut ko tur tam radaram baigi chakareeja un krutjiija. Vaardsakot arii bij bik taads nopuutiens, kad pabraucu jamiem garaam un paarliecinaajos, ka priekshaa nestaav jamo koljegas.

    Atpakalj celjaa iebraucu jau zinaamajaa vietaa Plaacii, krogaa " Beerzi" . Tur baigi labaas zemnieku pusdienas. Taads kish mish (shkjinkjiits, zirniishi, kartupelji, gurki, etc.) ieksh maala podinja. Padzeeru kaffii.. nu un tad beidzot pamodos! Tas bija ap 2-iem pa dienu - lol. Pirms tam vislaik biju aizmidzis.

    Nu katraa zinjaa tagad esmu potns.. un esmu maajaas! MDSL rekjinu ar Alfaa, pastaa beidzot nomaksaaju. Tagad taads mierinjsh. Apdomaaju iespeeju pakjert shovakar paaris budiishus. Tik liidz RIMI veel jaasanjemas un jaaizrulleejas.
    8:02p
    Shitaadu apkalposhanu sen nebiju izjutis.
    Ieeju veikalaa.. Tur viens pirceejs = es. Un 3 meitenes - paardeveejas.
    Nu jutos es tur kaa VIP. Liek visas centaas izdabaat kaa vien var. Nu ko es? Panjeemu frii, ciisinjus un ketchupu un gaaju maajaas &D

    Un kad mees te nesen Kronvalda parkaa seedeejaam.. ar iegaaju Buunjaas. paardeveeja uzreiz taada smaidiiga un saka "prieks dienas laikaa vismaz kaadu smaidiigu cilveeku redzeet" (lai gan es taj briidii veel nebiju pasmaidiijis). Nu un tad shii taada smaidiiga ar kaut ko ar mani centaas papljaapaat. a ko es? A es panjeemu alinjus un skreeju pie VikBoRdo un hattera tos lakt &D

    << Previous Day 2006/08/01
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba