The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, July 24th, 2006

    Time Event
    12:02a
    Nu re. Nupat paarinstaleeju sev kompi.
    Tie viirusi man te taa bij visu izchakareejushi, ka atbraucot no Liepaajas vairs nekas iisti negaaja. Katraa zinjaa nekas ar paplashinaajumu .exe nestraadaaja vairs.

    Rezultaats = Format.
    Sho to sarakstiiju DVD matricaas.. kaut kad vaidzees taas izskaneet. Tagad censhos atrast kaut kaadu normaalaaku par "AVG Free" antiviirusu, since jams ar visiem updeitiem man te shitaadus pigorus sastraadaaja.
    Pagaidaam uzliku Norton Internet Security no Maatenes CD. Ceru, ka varbuut buus bik labaak.

    Ir kaads antiviiruss, ko varat ieteikt?

    Aaamm.. tagad kompis taads patuksh un priekshaa man te staav liela instaleeshanaas. BTW, , to Windows Update ir gruuti uzlikt? Liek vaig kko crackot, or prosta taapat ar piraatisko Windu var palaist?
    2:13p
    Kaut kā pasliktijūtos šodien. Sajūta,ka varētu sākties vēl viens vēdergripas uzliesmojums.
    Laikam pie Capones šodien aizbraukšu. Tā bikuci apsveikt un apakaļ.

    Aparāts praktiski ir salikts, notīrīts un ieeļļots. Jāsagaida UPSis no servisa, un tad varēs ieslēgt un skatīties tālāk, kas aparātā iet, kas trūkst un kas jāmaina.

    Vakar nenokurienes uzradās ļoti vecs pazīņa, ar kuru nebiju ticies jau kādus 8-10 gadus. Pisec kā no tāda maza puisīša var izaugt tāds vecis, kuru uz ielas nemaz neatpazinu. Liek sajūta tāda, ka tev klāt nāk nepazīstams kekss. Bet nu neko. Parunājāmies vakar.Aizvedu jamo līdz autoostai pusdivpadsmitos vakarā (pēcāk izrādījās ka jams nekur neaizbrauca, jo mikriņš svētdienās tik vēlu neiet). šorīt jamo aizsviedu no stacijas līdz darbam, kas ir praktiski blakus manam. Vispārībā interesanti satikt kādu, kas kādreiz ir bijis kā paša brālis. Baigi cilvēki izmainās līdz ar pieaugšanu &) Well, guess būs kaut kad jāapciemo visa viņa ģimene un arī vecākais brālis, ar kuru kaut kad uztaisījām tādu kā indiāņu rituālu, kļūstot par asinsbāļiem. Lai arī cik stulbi tas izklausītos..

    << Previous Day 2006/07/24
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba