The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, July 18th, 2006

    Time Event
    8:50a
    Brīt!
    Nerubīju, kas notiek, taču man ar to kaklu kaut kas nav labi. Un galīgi pagaidām neizskatās pēc saaukstēšanās, jo izņemot kaklasāpes, citu simptomu īpaši nav. Ja nu vienīgi miegainība un galvassāpes.

    Nesaprotu, kas tas varētu būt, taču apsveru domu atrādīties ārstam.
    12:48p
    Kādreiz, strādājot UniSatā, es mēdzu ik pa laikam palasīt varoņu "Premium Guides" iekš dotaportal.com.
    Jāatzīst, ka kādreiz man tas ļoti palīdzēja labai spēlei. Šodien pārmaiņas pēc atkal tur ielīdu forumā, un palasīju (šaj gadījumā dwarf sniper) guidu. Jāatzīst, ka varētu jebkurš no jums(dototājiem) palasīt kāda geroja guidu, ar kuru ne visai māk spēlēt, vai ar kuru gribētos spēlēt labāk, since tie guidi patiešām ir uberlabi, un pēc to lasīšanas spēles skills manāmi pieaug!
    Un pie viena varbūt kādreiz es tikšu vaļā no tā padomdevēja statusa, kad nereti pret mani vēršas ar jautājumu "ko šitam pirkt?". Pie kam, ja godīgi, tad arī es vairs daudz ko neatceros - ko kuram pirkt. Parasti kaut kā štukoju uzvietas, since 1 items tāpat neko neizšķir. Ir jābūt itemu buildiem (kombinācijām), kas tos itemus kopā padara par spēcīgu padarīšanu.


    Update: Attiecīgi, precīzāk tos var atrast šeit: http://www.dotaportal.com/forums/index.php?showforum=126
    3:08p
    Nu, kaut kad jau teicu, ka nu nevaig tā darīt.
    Liek zvana Capone. Pulkstens ir pāri vieniem. "Nāc dzert!", un vēl jo vairāk izskan texts "Aizej no darba ātrāk".
    Nu liek wtf nu neeju no darba es ātrāk, kad gribu. Eju tik tad, kad man patiešām te nav vairs ko darīt. Pieļauju, ka līdz mana darbalaika beigām shamie jau būs normāli nolējušies, ka man vairs nebūs vēlmes tiem joinot. Un vispār darbadienās dzert... pie kam jau dienas vidū... to laikam var darīt tik tie, kam nav darba, jo liek man galīgi nepatīk aizlieties, un tad nākamajā dienā braukt uz atbildīgo darbiņu!

    Āmm.. nu jā.
    Un vispār, kad esi pie stūres, uzreiz daudzas ierastās vakaru pavadīšanas metodes vairs neder. Jo, ja tā padomā, jau agrāk man nepatika dzert. Bet par cik to dara/īja praktiski visi mani draugi.. un arī es pats principā pēc pirmās glāzes vairs negribēju bremzēt.. tad nu tā nu bij ierasts. Bet nu neatbalstu es to ikdienas "iedzeršanu". Savulaik dzeršanu daudz mazākos biežuma apjomos sauca par alkoholismu. Nezinu.. mūsdienās par alkoholiķiem varētu nosaukt lielu daļu sabiedrības.

    Neesu jau kkāds anti-alkoholiķis, bet nu citreiz tomēr man nepatīk, kad draugi aizlejās un tad zvana... īpaši, ja tev nav ne mazākās vēlmes lietot alkoholu.

    Un ņemot vērā to, ka agrāk liela daļa laika pavadīšanas bij saistīta ar alko, tad nu tagad brīžiem tiešām rodas sajūta, ka nav ko darīt. Taču no otras puses, tagad ir iespēja, ja laika apstākļi ir labvēlīgi, aizšaut kkur dabā un padarīt kaut ko veselīgāku.

    Vēl bik radās vēlme tomēr kkad drīzumā moš sarīkot to paint-ball pasācienu! Padārgi, bet vismaz much phun! Pie kam mūsu varenā dotas pieredze varētu palīdzēt veidot visādus Maža plāniņus.

    Ai ej dirst. &D
    4:12p
    11:10p
    Lol kas man par uuberlabu vidjiku shodien sanaaca. Liek nofilmeeju kaa hatters ar Caponi lupataa leekaa pa batutiem. Un beigaas arii tos salauzh &DDD
    Bljee katru reizi kad skatos - mirstu no njirgas &DD

    Aamm nu jaa tagad arii Madim uz ftp ir. Soo jams gan jau varees iedot paluureet.

    OK. GN!

    << Previous Day 2006/07/18
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba