The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, July 17th, 2006

    Time Event
    10:02a
    LANs ir beidzies. Esmu dabūjis pariktīgi sāpošu kaklu, mazliet arī temperatūru... un nekādīgi šorīt joprojām nevaru atvērt acis.

    Kopumā LANs izdevās godam. Pāris mīnusiņi Madim, par dažām izčakarētām dotas partijām, bet citādi bij ok. Svētdien Madis visiem parādīja, kur vēži ziemo dotā ^^.

    Savākšanās un izvadāšana man ar hatteru kopā ar iznāca samērā ātra, thou, ja mēs ap pus sešiem beidzām pēdējo partiju, tad ap pus septiņiem es jau biju mājās, ja es neko nejaucu.

    kūc, skūc, sūc, skūc, sūc, kūc, kūc. &))

    Svētdien mūsu istabiņa parādīja manuprāt nesliktu sniegumu komandiņas spēlē. Baigā organizētība un disciplīna komandiņā bija.. nu lab - disciplīnas nebija &D It's pretty impossble.

    Kāms Tris! Tev gamaks! &D

    Laicīgi gulēt gan vakar neizdevās, jo kamēr aizbraucu uz RIMI ar Viku un BoRdo iepirkt paiku.. kamēr uztaisīju vakariņas, izmazgāju drēbes, noskatījos "Hollow Man II", etc., pulkstens jau bija pusē divpadsmit. Šorīt, pēc 2 maz gulētām naktīm, pamosties bij ļļoooti grūti, līdz ar ko nogulēju maximāli ilgi, ka man knapi sanāca laika nomazgāties un iedzert kafiju, pirms braukšanas uz darbu, kā rezultātā arī darbā biju ar 20 minūšu nokavēšanos. Šovakar varbūt aiziešu gulēt agrāk, lai gan šaubos. Un biedē man bik tās kakla sāpes. Vaidzēs citroniņus mājās iepirkt un paacidēt bik savu gremošanas sistēmu.

    Veiksmīgu dieniņu jums!
    10:28a
    Haha, lol.
    Klausos pa swh Eminema dziesmu tādā izpildījumā, ka pisec ņirga nāk. Liek kaut kāds(kautkādi) džeks(-ki) dzied to eminema dziesmu vislaik ņirdzot. |Rēcīgi iznāk.
    2:02p
    Vispārībā ar katru minūti jūtos ar vien sūdīgāk.
    Braucot ar esmu tāds palēni domājošs un miegains salīdzinot ar to, kā es braucu parasti.
    This doesn't look good.

    Pieļauju iespēju, ka līdz 18:00 neizturēšu, un, ja man būs iespēja, braukšu mājās pampt pēc iespējas agrāk. Fakinei, ka es šitā varēju saaukstēties.

    << Previous Day 2006/07/17
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba