The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, June 26th, 2006

    Time Event
    12:03p
    Nu vo.
    Ta nu atkal tieku pie Cibas peec nedeeljas nebuushanas (iznjemot 1x, kad seminaaru laikaa uz 5 minuuteem tiku pie interneta).

    Roma, Itaalija... mmm Bish! Savaa zinjaa nemaz negribeejaas braukt no turienes prom. Vieniigais, kas dzina uz maajaam = draugi, etc.

    Vakar Juura... baigi patika. Principaa tikai sestdienas naktii atklaaju savu shii gada peldeeshanas sezonu langstinjos, kur buutiibaa tik pameerceejos (jo kaa zinaams - esmu tik pat labs peldeetaajs, kaa kjiegelis).. vakar juuraa baigi pozitiivi bija uzspeeleet volljuku peec tik gara nespeeleeshanas perioda! Naacaas secinaat arii to, ka fiziskaa sagatavotiiba ir ljooti pasliktinaajusies, un principaa tikai vienas partijas laikaa jau izelsos taa nevaaji. No taa man atliek tikai secinaat, ka jaabrauc speeleet vollljuks peec iespeejas biezhaak, nu un protams, ja laika apstaaklji ir labveeliigi.

    Par LANu pie BoRdo&Vikas... centiishos dariit visu iespeejamo, lai es buutu in ! Domaaju, ka probleemaam nevaidzeetu buut.

    Paldies vakar Hatteram un Mutantam, par transporteeshanu, thou ar vilcienu braukaat jau ir noiets etabs, un jaatziist arii ne tik eerts, parociigs un aatrs.

    Ceru, ka treshdien man viss buus labi, un jau saakot ar ceturdienu pats buushu ar "ritenjiem" - soo.. veel viens transports, kas ir ljoti vajadziiga lieta peedeejaa laikaa. Cerams, ka arii hatters savu Kadetu veiksmiigi dabuus pie kaartiibas. Un ar 3-4 mashiinaam uz juuru var jau braukaat arii lielaakaa barinjaa, kaut gan vakar arii 7 cilveeki bija pilniibaa O.K..

    Peec nedeeljas Itaalijaa, ir baigi gruuti pierast atkal pie vecaas "rutiinas". Taa sameeraa nepierasti bij shodien braukt uz darbu. Cerams, ka braukshanas iemanjas nebuus pasliktinaajushaas (ko shodien vakaraa noskaidroshu).

    BTW - ja gribas baigi labi iemaaciities braukt ar auto - Itaalija ir iistaa vieta, kur maaciities. ^^

    Amm.. un galu galaa atvainojos Vikai, par vakardienas mazo konfliktinju. Laikam jau es nekad nespeeshu iemaaciities piekaapties.. kaut kaa vienmeer gribas vinneet, ja man ir taada iespeeja (tachu tas nenoziimee, ka neprotu zaudeet). Un vakar centos visaadaa veidaa nosargaat savus krii4erus, bet taj pashaa laikaa neizdomaajot nekaadus savus noteikumus, bet centos no esoshajiem MTG noteikumiem kaut ko savilkt savaa labaa or smth - nu t.i. mekleeju jebkaadus variantus lai izvilktu vaardsakot.
    Lai gan no otras puses skatoties, njemot veeraa manus ~70-80 HP, varbuut arii nevaidzeeja tik ljoti satraukties par to, ka varu zaudeet no tik liela paarsvara. Just principaa man vajadzeeja izdziivot maximaali ilgi, lai paceltu iistaas kaartis, kaa arii neljaut tev sapumpeet dziiviibu. Taads nu bija mans plaaninjsh, kuru pildot, iespeejams, paarcentos.
    Apzinos savu neatlaidiibu meerkja sasniegshanaa, un piekriitu, lai naakamreiz BoRdo ir tiesnesis. Ir beediigi apzinaaties, ka shad tad aizmirstaas, ka MTG ir tikai speele.. un nav nekas nopietns, kaa deelj vaidzeetu radiit striidus/konfliktus un bojaat savstarpeejaas attieciibas. Gonna work on it. Cerams tu iipashi nedusmojies.

    Nu jaa.. un kaa jau parasti - paldies Vikai & Zhuu par sagaadaato vakardienas maltiiti. Negribu redzeet dienu, kad mums (viiriskjiem) naaksies atmaksaat par taam visaam eedienreizeem (piem. gatavojot eedamo jums) &D

    HERE WE GO, DENVER! HERE WE GO, HUH, HUH!
    H**AAARJ!!!

    "Viktor approoves"™ ltd.

    << Previous Day 2006/06/26
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba