The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, June 15th, 2006

    Time Event
    10:50a
    t3h \m/37@LL1c@ !!!111one1
    "gaļa kečups metāls \m/" OH YEAH!
    btw tā krekliņu ideja bij laba. Domājams, ka tas nebija Maža plāniņš kekeke &D Bet nu baigi daudz komplimentus sanāca dzirdēt par tiem krekliņiem, lai gan thou pārsvarā no letiņiem. Bet vismaz mūs kā letiņus atpazīt bija ļoti vienkārši, atšķirībā no citiem, kurus logs visa konča laikā, tā arī laikam nevienu neatrasdams, mēģināja sasaukt, jo viņam gribējās šņabi!!!11! ^^ "jūs latvieši? ... terre, terre" &D vai arī "te kāds var piedzirdīt letiņu???"(pilnā rīklē)

    Koncis pašam ļoti patika, lai gan jāatzīst, ka nebiju tik aktīvs matu kratītājs kā man blakus stāvošie "gaļas-kečupa-metālisti". Vienkārši principā biju samērā noguris un miegains (vismaz sākumā) a uz beigām arī no ne tik aktīvās galvas kratīšanas sāpēja kakla muskuļi (laikam nav tā rūdījuma). Nothing Else Matters gan auroju (dziedāju) ciki vien bij iekšās. Pašam likās, ka man tīri labi sanāca. Nu un protams arī "seek and destroy" varēja pabļaut cik bija iekšā kā arī "hey, hey, hey, hey....". Megaruļez! Nebija nemaz tāda grūstīšanās un lēkāšana, kā biju domājis, ka metāla končos notiekās. Publika bija samērā mierīga u nemaz ne agresīva. Es pat teiktu ka drīzāk laipna un saprotoša.

    Pa ceļam uz konci izdzēru tik daudz grādīgā, ka konča laikā nemaz vairs negribējās. Un neskatoties uz to daudzumu, lejā nenogāju un arī visu tīri labi sapratu. Laikam pie vainas igauņu svaigais gaiss.

    Vārdsakot koncis bija labs, līdzekļu nemaz nav žēl, kas tam tika ziedoti un nav ne mazākās nožēlas - pat otrādi!

    Vienīgais dissapointments bija "plāniņš" kura dēļ mēs stundas laikā nevarējām atrast savējos, jo jāatzīst, ka viņu organizētība bij pašvaka, jo liek ar skaidrojumiem " esam starp vidējām tumbu kolonnām pie vidējās ejas kur ir melns balons ar skeletgalvu" mums īpaši viegli atrast tos nebija, ņemot vērā, ka tur bija daudz balonu, vidējo eju arī bija ļļoooti viegli saskatīt un arī vidējie stabi.. nu jā, tur jau vispār nav problēmu atrast pēc tāda skaidrojuma, ja ņem vērā, ka vidējais stabs bija viens - estrādes vidū &D Nu man tagad bik jāatvainojas Vikai un Mafijai, ka tieši viņam nācās dzirdēt mūsu neapmierinājums "cunami"(sumoonu), jo nevienu citu mēs, to vietu atrasdami, nesastapām.

    Ammm... vakar pus dienu nokrācu savā gultiņā, jo autobusā izgulēties vienkārši nespēju dēļ tā bezgaisa un neērā krēsla, kuram (stupid me) pat nemācēju nolaist zemāk atzveltni &/

    OMG ku dārga cena bija ūdenim pēc konča, kura nevienam nebija. Sākotnēji iztikām ar negaršīgo krāna ūdeni autobusā, tad kāds "glābējs" no mūsu autobusa uzcienāja mūs ar mineralku. Btw tam glābējam nospīdēja dabūs bundzinieka bungu nūjiņu un pāris ģitāras spilventiņus no basģitārista (my bad, ka nezinu jamos vārdos yet).

    Autobusā likās, ka līdz Rīgai neizvilkšu un vienkārši izžūšu, ņemot vērā, ka ceļa tika pavadītas gandrīz 7 stundas (man liekas). Nu vismaz auksti man autobusā nebija, jo redzies "stulbais CUBA nafig paņēma jaku līdzi"! IN YOUR FACE! &D

    Ohh labi varētu rakstīt un rakstīt, bet principā daudzi jau ir šo to sarakstījuši un negribas atkārtoties.

    Principā to visu varētu aprakstīt ar pāris vārdiem: "Hell YEAH SATANAAA!!111one1"

    << Previous Day 2006/06/15
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba