The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, May 29th, 2006

    Time Event
    9:35a
    Plāu, plāu, who's da biš now?!
    10:52a
    You were kicked in the nuts! &DD
    LOL!
    Vadījos pēc Loga linka.

    http://gorillamask.net/kickedinthenuts.shtml

    http://gorillamask.net/oldladypunch.shtml

    P.S.- ām jā varbūt ka tur nekā īsti smieklīga nav (nu tb kas tur smieklīgs, kad vislaik kādam klapē pa TO vietu), taču ja to uztver kā izrādi or smth... nu katrā ziņā es noņirdzos skatoties. Īpaši pēdējos 2 kadros.
    11:33a
    Pēdējā laikā esmu pamanījis, ka daudziem sāk pēdējā laikā pasliktināties garīgais. Daudzi arīdzan palikuši agresīvāki nekā agrāk.
    Jā btw runājot par agresivitāti un citām ļaunām īpašībām gribēju sacīt šādu tādu pašsecinājumu, ka visi cilvēki ir agresīvi un tā... tikai citi ir savaldīgi, citi nē... kā arī citi prot savas ļaunās īpašības paslēpt, bet citiem uznāk mellie, un jamiem gribas domāt sliktas domas vislaik.

    Ko es varu pateikt... nu jā iespējams ka dzīvē kaut kas jāmaina, jo domājams, ka slikti garīgie var būt no noguruma... noguruma par to, ka tu itkā stāvi uz vietas, kamēr pasaule kustās (vismaz man tā ir bijis). Vot.. nu jācenšas domāt pozitīvāk.

    Paņemsim par piemēru to pašu XZ. Atceros cik dirsīgs viņš savulaik bija. Bieži neapmierināts ar kaut ko.. es pat teiktu mazliet agresīvs un nesavaldīgs. Tāds panervozs. Tagad jams es domāju ir bik izmainījies līdz ar to, ka viņa dzīvē ir notikušas izmaiņas uz labo pusi.

    Attiecīgi nu jā.. ja ir slikti, steidzami kaut kas ir jāmaina, neaizdomājoties! Un jācenšas vislaik kaut ko periodiski mainīt, bet tikai uz labo pusi!
    4:32p
    Nu jā.. cik noprotu šovakar varētu tā kā savākties kkur.
    Nu vismaz Madis ko tādu izmeta, un ja tas vēl ir spēkā, tad man nav iebildumu.

    << Previous Day 2006/05/29
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba