The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, May 15th, 2006

    Time Event
    11:57a
    Vangaazh.
    Briivdienas Vangazhos manaa skatiijumaa bija uuber. Varbuut bija lietas, kas vareeja buut labaak utt, tomeer kopumaa visiem, kas tur nebija, domaajams, ka ir ko nozheelot.

    Visas sestdiena pa mezhu. n desmitu tonnu koka izvests no mezha Richam malkai uz gadu. Teikshu kaa ir - process patika. Par izbriinu muskulji nesaap, kas savaa zinjaa mani izbriiniija, jo visu dienu pa mezhu staipiit 5-50 kg smagus koka bluchus, kuri pirms tam veel ir nogaazti un sazaagjeeti, ir sameeraa speeku teereejoshs process (iipashi to izjuta uz kaajaam, jo stiepshana notika bezcelju (beztaku) apstaakljos - pa suunaam, kruumiem, etc).
    Arii MTG tika speeleets, dzerts alus, sievietes gaadaaja labu maltiiti. Nu kopumaa bij labi. Un uz sveetdienas lietu principaa braucaam atpakalj, taa kaa laika apstaaklji arii netrauceeja.

    Ir nobildeeta sagaadaataa malkas kaudze, kas ir ~1,5-2 m augsta, ~15-20 m gara un ap 2m plata. Rich un Kamene ir apmierinaati, un, ja godiigi, es ar.

    Nu a darbaa... viss pa vecam...
    2:51p
    Nē nu šodien toč sagribējās aiziet uz Eļiku!

    Esmu sasniedzis sava veida rekordu - proti, neesu tur bijis jau apmēram mēnesi. Kā tas ir - mēnesi nerādīties mājās? kekekeke

    << Previous Day 2006/05/15
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba