The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, April 25th, 2006

    Time Event
    9:36a
    Jopcik!
    Shodienas trakajai dienai pienaaca klaat veel 2 probleemas.
    WTF te apkaart notiek?

    Vsjo. Jaalaizh!
    9:30p
    Hmm.. cik ir pulkstens?
    Esmu birojaa!
    Riit psc, nezinu, kas buus pariit, bet shkjiet ka arii tas pac, piektdien buus psc, un tad veel sveetdien Rich piedaavaaja braukt uz Valmieru (pagaidaam atteicu)... un pirmdien pa nakti jaaceljas un jaatiek uz lidostu.
    Tizlaakais ir tas, ka man jau shitas viss saak likties normaali... vot tikai savu med. aparatuuras inzhiniera liimeni gribeetos aatraak pacelt. A to pagaidaam reti kad sanaak situaacija, kad ir probleema un tu zini ko dariit. Lielaakoties jaapaljaujas uz logjiku, intuiiciju un savu creativity. Ah jaa... un bik uz aktiermaakslu un laboranshu labveeliigo/saprotosho attieksmi...
    Shodien, seezhot visu dienu Strados Mikrobiologjijas un Serologjijas Labaratorijaa, man saprotosho un pretimnaakosho Laboratorijas vadiitaaju kljuva zheel... nu jopcik taj pashaa "NMS Labaratorijaa" buutu jau sen sacelts taads tracis, ja aparaats neietu... vinjai jau ir iekraajushies 174 pacienti pa shodienu.. un riit gaidaami veel vismaz 70. Piedaavaaju luugt Viktorijas paliidziibu dalju testu panjemt uz vinjas labaratoriju.. bet vinju labaratoriju vadiibaam ir kkaads savstarpeejs konflikts.. soo tas variants neies cauri, jo tie testi tur neizies nepamaniiti. Vienvaardsakot ir taads psc, ka es nesaprotu kaa es riit to eksi likshu. Bet eksis riit jaanoliek... un peec eksha pa taisno uz Stradiem, or figvinjsazin kur veel.
    Pa virsu visam nupat ierodoties birojaa, kad visi NORMAALI darbinieki jau sen ir maajaas, konstateeju, ka neesu vieniigais birojaa. Signe ar veel seezh un, droshvien, njemaas ar graamatvediibu.

    Lielaakaa dalja nesaprata pat pusi no shii posta, tachu tas nav svariigi. Vnk gribeejaas kkur izmuldeet emocijas.
    Juutos bik labaak. Jaasavaac autoskolas pri4endaalji un jaashauj uz maajaam.

    << Previous Day 2006/04/25
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba