The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, April 10th, 2006

    Time Event
    1:43p
    Could I have a bit of attention, please? I'm the real CUBA - please stand up. &)
    Nu, tad atgādinu. Rīt (11.04.2006) ap pulksten 19:00, esat mīļi gaidīti kaut kur - pats nezinu vēl kur. Jebkurā gadījumā, domājams, ka katrs var sazvanīties ar kādu citu (kā jau to parasti dara) un tad jau es tāpat zvanīšos un došu ziņu.

    Šobrīd gaidu tur atrodamies šādus cilvēkus:

    BoRdo & Vika, Zhuu, Mafia, hatter, Madis & Bīī (joprojām nezinu kā viņas nickneims rakstās), Logs, bro^, Zucic (oh, Zucic netiks), Capone & Jana, mby Slesis (mosh kāds ar viņu), tres & Laura... nu, ja neko neesmu piemirsis, tad pagaidām tas varētu būt viss, no tiem, ko es zinu, ka varētu būt.

    Ak, jā. Lūgums, vai kāds nevarētu uzzvanīt Šodien tresim un noinformēt jamo ? Nu tā lai, ja pat jams netiek, tad lai ir informēts. (man nav viņa numura joprojām)

    Gaidīti ir arī citi gribētāji. Atvainojos visiem, kam kaut kādu iemeslu dēļ neesmu personīgi pateicis (uzaicinājis). Ja godīgi, tad uzaicinājumus neesmu sūtījis nevienam. Ir vienkārši cilvēki, kas to jau tāpat zin un nāks bez uzaicinaajuma ^^. Lūk, tādēļ jebkurš ir gaidīts. Ja atrodas vēl kāds gribētājs, rakstiet/zvaniet man vai kādam no sarakstā esošajiem.

    Kāds plāns? Nu pagaidām es sliecos uz "Bowlero". Taču ņemšu vēra klātesošo iespējas/vēlmes/piedāvājumus.

    Ar cieņu, Dr.CUBA. (to "Dr." neņemt nopietni) &)

    Current Mood: svinīgs, darbonīgs.
    Current Music: SWH

    << Previous Day 2006/04/10
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba