The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, April 3rd, 2006

    Time Event
    10:03a
    Uuu... Es esmu CUBA un man vairs neliet!

    Damn, patiesiibaa neskatoties uz to lielo alko daudzumu, BoRdo dzimene manupraat izdevaas godam. Es saaku aizdfomaaties, ka savaa dzimenee arii buus laikam uz to Bolero mosh jaashauj. Nu dikti man tas boulings iepatikaas &)

    Nu jaa.. dalja nemanot aatraak notinaas. Bet citaadi jau bij ok &)

    Es tik vienu nesapratu - kaa speeleejot galda hokeju ir iespeejams visu laiku izsist ripu aarpus laukuma(galda) &) Nu liek kuram levelam jaabuut lai taa maaceetu?! &D

    Un vispaar neatceros, kad peedeejo reizi spontaani vienaa vietaa tik daudz pazinjas buutu saticis (runa neiet par to retardu baru, kas ar mani jau bija no pasha saakuma kopaa ^^) &P

    Naakamajaa dienaa pamodos un konstateeju, ka man uz rokas ir Tullamore Jew tatuuu. Aizgaaju dushaa un to nomazgaaju &)

    Shodien pagaidaam kaut kaa nevaru sanjemties un saakt kaut ko dariit darbaa. Bet nu naaksies. Neviens jau cits manaa vietaa neko nedariis. Jaasaak ar mazuminju.. meila chekoshanu. Par braukshanu kaut kur shodien es veel padomaashu. Domaajams, ka jaabrauc riit. Shodien jaatiek galaa ar dariishanaam birojaa un jaasaplaano nedeelja.

    Current Music: SWH
    1:22p
    Laikus pazinjojums!
    Aammm.
    Gribeeju informeet, ka 13.04.2006. es plaanoju taadas kaa pieminjas dienas par to ka es piedzimu (11.04.1983) atziimeeshanu. Eemm.. nu jaa. Vot. Domaajams to svineet kaut kaa liidziigi, kaa BoRdo, tikai mosh bik mazaak taa alko. Nu un protams no manas puses pretimnaakshana finanshu zinjaa. (es saprotu ka dazhs labs stresoja par naudas lietaam sestdien etc.. bet nu man nav svariigi cik kas samaksaa... un man nav zheel, ja runa iet par labu laika pavadiishanu).

    Raxtu to ieprieksh, jo gribas, lai tas viss nenotiek kaa parasti peedeejaa momentaa, un beigaas neviens netiek. Ja ir pretenzijas pret konkreeti to datumu, dodiet zinju (taa ir ceturdiena, 1 dienu pirms Lieldienu briivdienaam).

    Tik gribeeju uzraxtiit, ka aicinaati ir visi, kas veelas un kas uzskata, ka tur vaidzeetu buut (no Cibiniekiem).
    Tiem, kas nebija BoRdo BD sviniibaas informeeju, ka plaaninjsh ir kkur paseedeet apm no 19:00 liidz 22-23:00, un tad braukt uz Bolero speeleet boulingu. Varbuut kaut kas veel mainiisies.

    Vot. Over and out.

    Ah, un dodiet zinju tiem, kas Cibaa nedziivo &)

    Update: PAGAIDAAM SHIS POSTS TIEK ATCELTS. &/

    Current Music: SWH
    4:10p
    Nu ja. Sanaak, ka taa.
    NJa.
    Nu whatever...

    Njemot veeraa to, ka LANu atlikt vienkaarshi NEDRIIXT!!! Jo nekas svariigaaks dziivee nevar buut! &D
    Tad naaxies vien svineet 11.04. (naakam otrdien) un tad naakamajaa dienaa iet uz darbu. Joki ir taadi, ka naakam otrdien man iespeejams sanaaks braukt uz Jeekabpili un Reezekni. So gruuti spriest cikos es vispaar buushu Riigaa.

    Labi. Gan es kaut ko izdomaashu.
    Pagaidaam luudzu visus ieplaanot 11.04 vakaru (peec 18-19:00) ieplaanot/panjemt briivu. Un reekinaaties ar to, ka maajaas buusiet ne agraak kaa 23-24:00.

    << Previous Day 2006/04/03
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba