The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, March 18th, 2006

    Time Event
    5:33p
    ZB runaat par aparaatiem!
    aparaati, aparaati, aparaati... grrr

    Viss. Tagad liidz pirmdienai neko neko nedariishu. Vieniigi pamaaciishos CSN. Un viss! Neko nopietnu.

    Jaa es to sataisiiju! Kaa arii daudzus citus. Jaa es esmu shobriid vieniigais/galvenais firmas inzhinieris. Jaa un man tas besii. Jo man cauraam dienaam kaut kur jaabraukaa. Saakumaa likaas forshi. Tagad.. gribas kaut dieninju vienkaarshi paseedeet ofisaa un tikt galaa ar papiiru, meilu, u.c. kaudzeem, pie kuraam netieku klaat laika truukuma deelj! Nu jopcik peedeejaas nedeeljas darbadienas birojaa noseedeeju liidz 20:00. Tas ir daudz. Man ir! Jo vienkaarshi nav cita briizha tam visam.

    Nu vaidzeeja man kaut ko uzraxtiit!
    Sry.

    P.S.- paldies Mutantam, ka izliidzeeja man shoriit, piestraadaajot par shoferi.

    P.P.S.- nee personaals labaratorijaas ir ljoti ljoti miiljsh un draudziigs. Arii darbs man patiik. Viss ko es luudzu ir biku mazaak shitaa haosa, bik vairaak iespeejas saplaanot savu laiku (nevis dziivot atkaribaa no telefona), un gribeetos arii paartraukt sho muuzhiigo steigu un mazliet vairaak briivaa laika. Saaku apdomaat algas palielinaajuma pieprasiijumu. Tas buutu tikai taisniigi. Jo es esmu viens! Agraak bija vismaz 2!

    Uh! Nee vsjo. Es itkaa jau 1x pabeidzu raxtiit. Izskataas, ka ja tuuliit pat neiepostoshu, tad posts sanaaks daudz daudz garaaks.

    Man pat ir pazudushas runas speejas peedeeejaa laikaa. Nespeeju ne par ko citu domaat, kaa tik par probleemaam un to risinaashanas iespeejaam. Kaut briidi gribeetos nemaaceet domaat. Paartraukt domaat. Jaa. Un es zinu vienu no veidiem, kaa to var izdariit. Dota. CS.

    jsjsjsjs.

    Paldies, Ciba.

    Current Mood: nu principaa gandariits
    Current Music: HitzRadio.com RnB

    << Previous Day 2006/03/18
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba