The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, March 6th, 2006

    Time Event
    12:12p
    UUURRRRAAAAAAA!
    Uj, ku sen nebiju noraavies ar piku pa seju! &D

    Pirmdiena ir saakusies ar probleemaam. Visaas labaratorijaas peec kaartas kaut kas nav kaartiibaa. Tagad viens briitinjsh, kameer sagaidu savu "shoferi" un ta jau jaamauc uz stradinjiem (vismaz labi, ka ne uz Aluuksni/Daugavpili/Reezekni).

    Un man ir ljoti nopietnas pretenzijas pret Riigas Sabiedriskaa Transporta darbiniekiem! Katru riitu autobusu dabonu gaidiit pa 15-20 min., lai gan sarakstaa tam jaabrauc ik pa 5 min.
    Shodien nogaidiiju 28 minuutes !!! Damn, kaa man gribeejaas uzmesties virsuu konduktorei, kad iekaapu "mazliet" nokaveejushaa autobusaa, kaveejot darbu nu jau par gandriiz 40 min. Tachu veiksmiigi savaldiijos... jo ko gan taas dusmaz buutu atrisinaajushas? Konduktore taapat ne pie kaa nav vainiiga.. un diez vai kaut ko speetu ietekmeet shajaa gadijumaa. Tachu gribeetos (kad atradiishu tam laiku) sakontakteeties ar "lielaakaam amatpersonaam" un kaut ko shaj gadiijumaa parunaat.

    Un veel riit es "parunashu" ar savu instruktoru!

    Un vakar skatoties "Patriotu" bija viens kadrs, kad jams nesas ar karogu pa lauku gar savu zemnieku armiju, un visi vinjam blauj: "UUURRRRAAAAAAA!!!" ^^

    Current Mood: darboniigs
    Current Music: SWH

    << Previous Day 2006/03/06
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba