The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, February 9th, 2006

    Time Event
    4:04p
    Ak, jaa. Ja kaadam veel neesmu to mentioneejis...

    Atis aka Acetons = mans darba koleegjis. Paaris dienas apakalj runaajaam ar vinju par LANu. Taatad vinju banda (Atis, Rich, etc) domaa, ka vajadzeetu riikot LAnu. So.. radaas doma, mosh sarunaat, kad ienaaks laiks, lai muusu bars joino vinjeejam.

    Un veel no vinja uzzinaaju, ka driizumaa gaidaams Riigas 49.vsk. salidojums. Uz kuru jams noteikti ieshot, un es domaaju, ka buus vien ar jaaiziet. Nezinu, kuru gan sheit tas vareetu intereseet.. bet nu tomeer.

    Heh. Jaunajaa darbaa ir veel viens neliels advantage - briiva darba laika plaanoshana. T.i. varu pats plaanot savu darba laiku, tik galvenais lai darba auglji ir. Tieshi taapee, shodien panjeemu briivu, balstoties uz to, ka straadaashu sestdien. Aiznesu vecajiem darba koleegjiem UniSat veikalaa zoliidu brendija pudeli, kuras cena bija divciparu skaitlis. Un Serenaades kon4as. Padzeeru tur uz fikso kafiju ar kon4aam, parunaajaamies par to kas bijis, ir, buus. Un skreeju taalaak. &)

    Hehe shovakar beidzot atradu laiku savai pirmajai braukshanai autoskolaa. Pirmaa ir taa gruutaakaa. Mazliet uztraucos, bet domaaju, ka viss buus shtokos. Galu galaa ir arii "trakaaki" cilveeki, kas IR veiksmiigi nolikushi tiesiibas. So.. man jau nu ar to nevaidzeetu buut iipashiem sarezhgjiijumiem. Bet nu ta jau maniis. Fakts ir taads, ka man taas tiesiibas vajag un aatri! So dariishu visu, lai taa tas arii notiktu.

    Vakar guleet akal aizgaaju ap 4-iem. Nee - es nepiedzeeros! &) Tik mazliet iedzeeru kompaanijas peec. ^^

    Di end.

    Current Mood: Shodien nokraacu liidz 12:00.

    << Previous Day 2006/02/09
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba