The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, February 8th, 2006

    Time Event
    12:55a
    bUUSHU TUR!
    gOD DAMMIT!
    7:46p
    Huh.
    Tie slimniicu gumijas cimdi saak jau nedaudz tracinaat. Neskaitot to, ka ar tiem ir fakin gruuti skruuveet skruuves (saliidzinoshi), peec tiem veel piedevaam paliek taadas jeelas un pulverainas rokas. Bet baltie halaati gan ir ok. Man liekas, ka es tajos izskatos lieliski &D (halaatos... nevis kreklos!) &) Tachu bez cimdiem... apkopt aparaatu, kuraa tiek veiktas analiizes AIDS u.c. infekciozu slimiibu pacientiem... buutu sameeraa nepareizi! Un, kad tu domaa par to, ka viens skraapeejins pret kaadu aparaata sastavdalju, lienot tajaa dzilji iekshaa ar roku, lai atskruuveetu kaut ko tur iekshaa... var buut diezgan likteniigs. Bet nu kaut kaa jau esmu pieradis par to nedomaat. Tas ir muusu darbs, un ja liktenis teiks, tad buus.

    Un neskatoties uz to, ka peec vakardienas mieriigaas biljarda paspeeleeshanas, pirms kuras es taa arii hatteram teicu, ka "biku uzspeelees. Ilgi nee. Riit svariiga diena.", kaut kaa neesu iipashi izguleejies. Nu labi, ka paaraak veelu maajaas nebiju!

    Bet nu shodien bija ljoti pozitiiva diena in izcili veikumi. Bija viena no tiem aparaatiem, par kuriem maaciijaamies Zviedrijaa, apkope. Un beidzot tas bija aparats, par kuru Gints iipashi daudz nezinaaja, un apkopes veicis nebija. Tad nu man beidzot ar sanaaca iesaistiities aktiivajaa procesaa, un mees bijaam shodien kaa divi vienaadi. Un mees to izdariijaam. Jaa.. pavadiijaam Teikas Infekciju slimniicaa 9 h, tachu gandariiti bijaam! Ou YEAH!

    Current Mood: tired

    << Previous Day 2006/02/08
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba