The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, January 26th, 2006

    Time Event
    10:10p
    Atkal te.. no turienes.
    Uh. Nupat atnaacaam uz viesniicu no vakarinjaam kopaa ar muusu Zviedru un Norveegju koleegjiem. Dzhins ar toniku, eediens, eediens, alus, alus... naak miegs. Atnaacaam bik ieliiist internetaa.. un ta jau guleet.

    Riit smaga diena... tachu peedeejaa! Tas ir labi. Iepirkties gan nesanaaca, taa kaa laikam jau nekaadus suveniirus uz Latviju neaizvediishu. Bet, ja padomaa, tad nemaz nav ko iipashi vest, jo lielaako dalju var ari Latvijaa nopirkt. Neesam jau vairs PSRS, kad katra manta no "aarpasaules" bija veertiiga.

    Izdzersim numuraa veel pa alinjam, kas mums no vakardienas palikushi. Un jaaiet kraakt (manaa gadiijumaa vienkaarshi klusaam un raami elpot). Ahh.. shodien izdomaaju, ka tomeer jaanopeerk cigaretes. 40 SK (ap 2,8 LVL) par Mallboro. Bet nu esmu saacis jau pierast pie tejienes cenaam. Vakarinjas izmaksaaja aptuveni tikpat, kaa tagadeejaas viesniicas numurs uz nakti. Well... whatever. Ne jau es maksaaju. &)

    Riit peedeejaa diena, riit peedeejaa diena, riit peedeejaa diena, riit peedeejaa diena... lalalala wiiii &)

    Ah.. shodien taj centraa (kur bijaam arii vakar un es par to rakstiiju) atklaajaam ka ir taads kaa "entertainment" staavs. Tur ir boulings, biljards, speelju datori, speelju automaati, minigolfs, "inside" golfs, etc. Bet nu.. biljardu uzspeeleeshu Latvijaa. Obligaati! Baigi gribas biljardu vispaariibaa. Jaa. Jess jess jooo!

    Restoraanaa patika viena viesmiile. Taj briidii man vinju gribeejaas. mhm.. Bet diemzheel man vairs nebuus laika vinju redzeet.

    Ai.. vaardsakot, ja kaadu tas interesee, tad atkaartoju, ka riit 21:30 ielidoju Riigaa. Un maajaas jau nu es riit seedeet negribu. Man vaig apstraadaat to info, kas sakraajies galvaa. Nu savaa veidaa. Nu jaa.. Tachu zinu arii to, ka buushu noguris veel vairaak nekaa shodien. Ar katru dienu sheit nogurums ar vien lielaaks un lielaaks.

    Ar labu nakti.

    Current Mood: tired & sleepy

    << Previous Day 2006/01/26
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba