The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, January 25th, 2006

    Time Event
    9:14p
    tiku pie neta "ALL FOR FREE" ^^
    Nu vo. Esmu jaunajaa viesniicaa.
    Sheit jau ir kudish labaak, nekaa taj ieprieksheejaa uukjii. Tur viss, kas bija: administrators, istabinja, brokastis. Sheit ir labaaka istaba. Pieeja internetam. Visaadas citaadas fiichas. Nu, katraa zinjaa vismaz ir ko dariit vakaraa. kaut vai iziet pastaigaa pa viesniicu (protams tik jaasapuceejas saakumaa ^^). Sheit ir kaut kaada biznesmenju viesniica. Ljoti daudz cilveeku, saliidzinot ar ieprieksheejo. Izskataas, ka lielaakaa dalja shejienes iemiitnieku ir sheit finansiaalaas dariishanaas. Nu.. principaa jau es ar savaa zinjaa. Viesniica nedaudz daargaaka gan ir, tachu offiss ir tikai 50 m attaalumaa, kas ir ljoti parociigi. Vieniigi pilseetas centrs tagad ir taalu, bet nu vakaraa esam paaraak nogurushi parasti, lai kaut kur ietu. Viss, ko gribas = guleet. Shodien man baigi naak miegs. Pat negribas vairs neko dariit just nokrist. Tomeer gribeejaas izmantot iespeeju ieliist i-netaa, ka jau tas par briivu.

    Peec offisa shodien aizgaajaam iechekot jauno dziives apkaartni. Atradaam taadu kaa tirdznieciibas centru sheit. Tur ir kino, lielais paartikas & co veikals, visaadas eedniicas etc. Nu kaut kas starp Alfu un ForumCinema&Stockmann kopaa salikts. Tik apgjeerbu veikalus neredzeeju. Nu nopirkaam alinju paku. Lielo pistaaciju paku. Un seezham numuraa pie TV un grauzham (nu es tagad nee, jo tagad es neesmu numuraa). Veeders pilns. Ehh jaasak buus to4 saakt sportot. Riepa tik aug un aug.

    Meitenes sheit nav tik smukas kaa Latvijaa. Tikai katra 30-taa ir kaut cik ieveeriibas cieniiga.

    Vakar skatiijaamies "9. rotu" pirms guleetieshanas. Pus filmu skatiijos ar aizveertaam aciim, jo miegs vakaros naak baigi.

    Ai nu vot kaut kaa taa vobshem..

    Jaachaapo laikam apakalj uz numuru... veel tik 2 dienas.. un ta jau maajas &) Baigi gribas maajup. Nezinu, kaa cilveekli speej uztureeties aarzemees ilgaak par nedeelju. Nu.. protams, vietas meedz buut dazhaadas un arii cilveeki.

    Riit mums ar Gintu paredzeeta iepirkshanaas diena, jo piektdien nebuus laika. Pa taisno no offisa uzreiz un lidostu.

    Ok. Ar labu nakti.

    << Previous Day 2006/01/25
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba