The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, January 12th, 2006

    Time Event
    9:39a
    Driiz jau sestdiena. &)
    11:00a
    Damn es visu paaraak sarezgiiju. Varbuut vienkaarshi vadiities peec taa, kura darbavieta piedaavaa labaaku atalgojumu, nedomaajot par lietaam kaa: gruutiibas ar jaunajaam tehnologijaam, vajadziigo zinaashanu truukums, paraada sajuuta kaada priekshaa par darba ieguushanu, mediciina/kjiimija, kas ir ljoti sarezgjiitas un maacoties laikietilpiigas nozares...
    Jebkursh no mums speej paveikt neiespeejamo, ja ljoti veelas un tiecas uz to. Iemaaciities kjiimiju/mediciinu nestaav ne tuvu neiespeejamajam. Viss, kas man jaadara, ir jaagrib to apguut. Un jaaveelas to visu apguut aatri un neatlaidiigi. Visu izhkjir ieintereseetiiba. Un man shkjiet, ka es to veelos.

    UniSataa es paarvareeju vienas no savaam lielajaam baileem - bailes no augstuma (man augstumaa parasti saaka triiceet rokas un es burtiski paralizeejos).
    Iespeejams, ka nu ir laiks paarvareet sava veida bailes no mediciinas, adataam un visa paareejaa, meeginot vienkaarshi saprast kas ir kaa. Jo iespeejams ka tieshi zinaashanu truukums un neuzticiiba zinoshajiem ir visa pamataa.

    Ble, ku tas viss ir sarezgjiiti un cik neizleemiigs es esmu. Paaraak daudz visaadu apstaaklju apkaart traucee. Jaasaak pamazaam no tiem tikt valjaa.

    P.S.- Koleegji jau iereec, ka es razhoshu "mersiishus" (kaut kaadas tabletes) &)

    Bet vispaariibaa esmu paaraak nopietns, jo leemums ir jaapienjem. Un aatri. Un pareizi.



    Update: un veel tur buus lots of physics un electronics un engineering science.

    << Previous Day 2006/01/12
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba