The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, January 11th, 2006

    Time Event
    10:08a
    Jaatziist, ka shoreiz jebkaadas manas prognozes nebija tuvas patiesiiibai. Piedaavaajums mani ljoti ieintereseeja, neskatoties uz to, ka es uz tikshanos gaaju tikai taa... ar domu, ka tik un taa jau palikshu UniSataa.

    Tagad manaa praataa saak raisiities domas par teemu "kaa mieriigaak un bez kaut kaadiem skandaaliem vai dissapiontmentiem nokaarto aizieshanu no UniSata, jagadiijumaa mani jaunais piedaavaajums patieshaam ieinteresees. Materiaali, protams tas mani ljoti piesaista. Arii "jaunas mantinjas", ko izzinaat un izpeetiit (ar ko "paspeeleeties") tur buus daudz. Mediciina... nozare, ar kuru veel paaris dienas atpakalj es domaaju, ka man nebuus dziivee saistiibu. Bet tad peekshnji jautaaju pats sev "Pie Vella, kaapeec ne?". Man vienalga kaadaa seciibaa es eju caur visu. Jo vairaak jo labaak. Zinaatkaare - tas ir manas dziives stimuls. Sateliiti.. lieta, kas gadu atpakalj man veel likaas svesha un nesaprotama, kljuvusi par elementaaru kaa kalkulators.

    Skjiet, ka tieshi shii domaashana mani piespiediis pienjemt sho piedaavaajumu (laikam jau paldies Yanai buus jaasaka).

    Nee, nee, nee. Tas veel nav gala leemums. Vienkaarshi man iemirdzejaas achteles. Tas arii viss. Pirmais iespaids.. Naakam otrdien braukshu izpeetoshaa ekskursijaa (dziivajaa redzeeshu jaunaa potenciaalaa darba processu).

    Tachu... apmaksaats telefons, firmas mashiina katram darbiniekam, laptops, braucieni uz aarzemeem (gan atpuutas gan apmaacoshie). Viss skan labi. Paaraak labi. Tas ir kaa klusums pirms veetras. Man tas viss jaapdomaa.


    Bet, neskatoties uz visu sho... ar mani nav labi. Nezinu kaapee un no kaa. Vienkaarshi nereaali nokritaas pashapzinja. Nu galiigi garaam. Un, kad nokriitas pashcienja, tad daudz kas vairs nepadodas tik labi... tiek pielaistas kljuudas, un briizhiem... shkjiet, ka vairs negribas dziivot. Un gribas mukt.. skriet prom no visiem. Taalu, taalu. Lai neviens neatrastu. Prom...

    Nu negaidiiju es, ka ieraugot vinju shitaa iznaaks. Nebiju gaidiijis. Cik ilgi cilveeks speej buut naivs un stulbs? Ticeedams savai kaut kaadai taisniibai, kuru vinjsh ir ieboreejis dzilji savaa apzinjaa. Paaraak dzilji. Tik dzilji, ka briizhiem tieshaam rodas veelme padoties, jo zuud ticiiba, ka to veel buus iespeejams mainiit.
    12:03p
    Pasaulee ir 2 veida cilveeki:
    1) tie, kas censhas kaut ko sasniegt, un neatlaidiigi un chakli iet uz saviem meerkjiem.
    2) cilveeki, kas bezsirdiigi izmanto pirmos, guustot laurus, ko buutu jaaguust pirmajiem.

    Mans sapraats neveelas pieljaut, lai es vergotu citiem. Bet mana sirdsapzinja nespeej pieljaut, lai es izmantotu citus.
    Attieciigi, njemot veeraa shos faktus, esmu pazudis cilveeks, jo nedz pats sev speeju guut labumu, nedz arii kaadam citam gribu labumu dot.
    Man strauji jaakljuust ljaunam. &)
    8:49p
    Gorl, sheyk teh laffe-taffe..
    sheyk teh laffe-taffe!

    << Previous Day 2006/01/11
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba