The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, December 6th, 2005

    Time Event
    10:33a
    Hehee. Atradu citu proxy. Daudz aatraaku par guardster (kuru mums beidzot darba serverii arii noblokjeeja ^^). Jess jess jess jess. http://www.proxywave.com

    Shodien no riita knapi knapi speeju atveert acis. Pirms man tas izdevaas paguvu 3 reizes izsleegt modinaataaju un paarlikt to uz 10 min uz priekshu. Pamodos 4-ajaa reizee. Bez modinaataaja. Acis kaut kaa tiiri veikli izdevaas taj 4-ajaa reizee dabuut valjaa izlecot no gultas un fiksi skrienot uz vannasistabu mazgaaties.

    Shodien Matainajam dzimene. Darbadienas naktii pirts. Kur praats?! Un man nav daavanas. Un kaa jau parasti nav nekaadas idejas, ko lai daavina. Buut apsoliijos.("..nu ka jau dzimene, tad jau buus vien jaaapsveic.."). Uzprasiijos. Tizlaakais ir tas, ka taj kompaanijaa buus gruuti aiziet maajaas skaidram (matainais, slesis, viss paareejais bars). Huh. Un no riita darbs. Ku jauki! Bet es saku neee! Veelaakais 00:00 man sevi jaaizdabuu uz maajaam. Skaidraa.

    Bet ko lai daavina? Miikstaa rotaljlieta, pukjes un bucha laikam shaj gadijumaa cauri neies &)

    Un jaa... tomeer atkal jau saaku apsveert kaut kaa iegaadi liizingaa. Lai arii kaa es necieshu paarmaxaat un buut paraadaa kaadam... tomeer laikam tas ir vieniigais man shobriid pieejamais solutions, kaa pie kaut kaa tikt.

    Veiksmiigu darbadienu Jums! &)

    Current Mood: principaa labs
    7:29p
    Haha! &DDD
    Darbaa skatamies "Logus" un reecam &)))))))))))))))

    Uuber komedijshovs. &D

    << Previous Day 2005/12/06
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba