The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, December 3rd, 2005

    Time Event
    11:16a
    Esmu paaraak apdomiigs. Ljoti ilgi domaaju, pirms pienjemu kaadu svariigu leemumu dziivee. Iespeejams tieshi shii iemesla deelj joprojaam esmu viens. Esmu meeginaajis... tachu galu galaa, paljaujoties uz to, ka "ja jau citiem izdodas, tad arii man mazaak vaidzeetu domaat, bet vienkaarshi dariit", nekas nav liidz galam izdevies. Un briizhiem rodas sajuuta, ka shiis savas iipashiibas deelj muuzhiigi taa arii palikshu.. viens. Jo esmu pie taa jau tik pieradis, ka nespeeju vairs ilgstoshi uztureeties kaada sabiedriibaa. Apniik. Un man nav ne jausmas, kaa to izmainiit. Ne mazaakaas.

    Kaut ko uzsaaku reti. Peec ljoti ilgaam un kaartiigaam apdomaam, analiizeem, informaacijas ieguushanaam. Bet ja uzsaaku, tad vienmeer no visas sirds. Gluzhi taapat, kaa es dziivoju. Klusi, mieriigi, nemanaami, tachu skalji sevii. Kaa taads vulkaans, kursh gaida savu izvirdumu. Un kaadu dienu... varbuut.


    Bet nu.. pietiks te raxtiit kaut kaadas ieksheejaas paardomas. Man te veel paaris filmas shodien plaanots darbaa noskatiities. Saakshu ar "The Great Raid".

    Aaa.. un shodien muusu veikalaa saliku un izpushkjoju egliiti.. nu vismaz ar to, kas mums te bija. tagad arii sheit ir vismaz kaut kaada sveetku noskanja. &)

    OK. Lielais Reids.

    << Previous Day 2005/12/03
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba