The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, December 2nd, 2005

    Time Event
    11:23a
    Decembrii, sakaraa ar gaidaamo pirceeju piepluudumu pirms sveetkiem, man buus ljoti saspringts darba grafiks. Which mean - ka nedeeljaa man buus tikai ~1 briivdiena. Tachu padsmitajos datumos man (16., 17., 18.) esmu briivs kaa CUBA! Jēēēē! &) Nezkaapee man aizdoma, ka vienaa no taam dienaam akal iesim uz Essential.. Vai arii kodiisim pie Slesha. Vai varbuut LANs ?!?! OHNOES!

    Eniiveej. Jaastraadaa!

    P.S.- Un es gaidu savu konjaku ar kon4aam. ^^
    5:05p
    Kad zilasiiju, gandriiz nomiru. Tachu humora izjuutas un garastaavoklji meedz buut dazhaadi, taapee nesolu, ka jums buus tik smiekliigi, kaa man.
    Judge yourself..

    your favorite processor at a high speed :: lots of RAM :: your favorite graphics card with lots of RAM :: lots of hard drive space :: the fastest DVD+-RW drive :: the fastest CD-RW drive :: a cool-looking case, with lights and stuff :: a really good sound card :: lots of speakers :: cool wireless mouse and keyboard :: big monitor, no wait, TWO big monitors
    7:54p
    Only for Diablo2 fans.. such as me ^^
    Palasiiju sho te. Vispaar kaa saku lasiit, taa bez maz vai atrauties nevareeju...

    http://forums.firingsquad.com/firingsquad/board/message?board.id=pc&message.id=2705&view=by_date_ascending&page=1


    Cilveekiem ljoti daudz ideju dazhadu. Daudzas skjita interesantas.

    Un offcourse.. VIENNOZIIMIIGI atbalstu muuvi "Diablo". Njemot veeraa, ka taa sizhets ir sameeraa garsh, domaaju, ka taa buutu jaauznjem vairaakaas daljaas liidziigi kaa LotR.

    Pirmaa dalja principaa buutu kaa speeles pirmaa dalja. Pasaulee uzrodas The Lord of Terror Diablo. Nu protams pasaulee saakas haoss, pa to saak kliist dazhaadi neshkjiistenji un demoni, nogalinot cilveekus ar meerkji iekarot mirstiigo pasauli (mortal world). Kaadaa mazaa ciemataa uzrodas ieceljotaajs(-otaaji) - varonis (-nji), kuru rokaas nu nonaak misija, sho pasauli glaabt, un beigaas uzvareet ljauno Diablo. Pirmaas daljas beigaas varonis izrauj no ljaunaa nezheelestiibas valdnieka taa dveeseles akmeni (soulstone), kuraa ir viss vinja speeks un vara. Nu galvenais varonis pirmaas daljas beigaas iemieso sevii sho Diablo dveeseles akmeni, ar meerkji ieguut sho speeku un varu labiem meerkjiem.

    Otraa dalja... kliidushi daudzi staasti, par varoni, kursh kaadreiz uzvareejis Diablo. Bet, shis varonis ir kljuvis kaut kaads sveshs. Savaads. Liidz ar Diablo speeka un varas ieguushanu, vinjsh ieguvis arii visu to ljaunumu, kas ariidzan bija Diablo dveeseles akmenii. Un te nu saakas viss no gala. Kaadreizeejais varonis leenaam paarveershas. Vinjsh celjo pa pasauli atbriivojot savus 2 braaljus (Mephisto un Baal(Tal Rasha)). Shoreiz jaunajam varonim atkal pasaule jaaglaabj. Vinjsh nedriikst pieljaut, ka Diablo atbriivo savus braaljus, un iisteno kaarteeejo plaanu iekarot mirstiigo pasauli. Nu galu galaa protams Diablo izdodas veiksmiigi atbriivot savus 3 braaljus, kurus varonim nu beigaas ir jaauzvar un ariidzan jaaizniicina pasaules akmens (worldstone), kuraa ir ielaists ljaunums (corrupted). Neviens nezin, kas notiks ar pasauli, peec taas dveeseles akmenja sasishanas, tachu tas ir vieniigais veids, kaa glaabt pasauli no 3 nu jau nemirstiigajiem braaljiem.

    Nu treshaas daljas sizhets pagaidaam paliek nosleepums. Ir zinaams tikai tas, ka ar pasauli kaut kas noticis. Iespeejams taa ir zaudeejusi visus magjiskos un burvestiibu speekus/iespeejas. Varbuut ar to noticis kas cits. Un pirmajaa daljaa tika mineeti veel 2 lielie demoni, kas nevienaa no 2 daljaam nav paraadiijushies un bijushi uzvareeti. Iespeejams tieshi shie 2 demoni 3-ajaa daljaa meeginaas atkal jau iekarot nu jau atshkjiriigo pasauli, par kuru neviens nezin - kaada taa buus. Vaardsakot fantaazijas lidojumi var buut dazhaadi. Bet manupraat sizhets ir ideaals filmas uznjemshanai, jo storyline ir ljoti aizraujoshs.

    AWESOOOM!

    << Previous Day 2005/12/02
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba