The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, September 11th, 2005

    Time Event
    8:59p
    pwned!
    OMG!

    Shodien mani izvilka pa taisno no gultas.. pat pamodies veel nebiju. Saka, ka nav laika gjeerbties - jaaskrien &D Iemet mani mashiinaa un uz poligonu...

    Patiesiibaa runa nemaz nav par to, ko dalja droshvien padomaatu.
    Shodien bija the day of pain(t) , jeb PAINTBALL!

    Taatad notika tas kkur netaalu no salaspils. Speeleejaam 5 vs 6.. katraa no komandaam bija 2 meitenes un paareejie dzheki. Teikshu taa - gadu pieredze CSaa ljoti paliidz. Ownoju ka maz nemetaas &DD + bija iespeejas pateelot Rembo veciiti metot visaadus kuulenjus un ripojot ierakumos &DD Actually fun nezheeliigs. Un vienreiz gan skaisti dabuuju starp aciim (right in the stikls.. tieshi centraa). Taa ir, kad ilgi seezh snaipera tornii &)) Bet nu tas ir piedodams, ja njem veeraa, ka shii lode tika raidiita by Latvijas brunjoto speeku kapraalis, Dizhkareivis. Es shamo noshaavu 2 reizes &D REVENGE!

    Kopumaa tika izteereetas virs 5k bumbinju. Capture the flag bija arii interesanti.. 2 reizes karogu aiznesu uz baazi. Tachu beigaas tika secinaats, ka Death Match tomeer r labaak, jo tad nav jaaveeersh uzmaniiba karogam, un var aktiivaak pieveersties pretiniekam.

    Anyway FUN mezhoniigs. Un diena tika noOwnota! &D

    Current Mood: &D

    << Previous Day 2005/09/11
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba