The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, June 30th, 2005

    Time Event
    12:35p
    Pēdējās trubaļota dienas..
    Eu! Kas tas? Ienācu i-netā.. skatos.. neviens Friends vēl neko šodien nav rakstījis &) Tā man vēl nav bijis. Nu bet lai nu paliek..

    Vakardienas filma atsauca atmiņā to, kā es kādreiz notupies uz ceļa pie viņas sliekšņa dziedāju viņai Brian Adams dziesmu All for love. Šķiet vēl tagad atceros to no galvas... toreiz ļoti gatavojos. Bij skaisti... bet.. jau bija par vēlu. Tagad tās ir tikai atmiņas &)

    mm.. nu jā. Māsai šodien izlaidums. Sanāks uz to skriet uzreiz pēc kārtējām pārrunām. (13:30 pārrunas , 14:00 izlaidums). Vēl puķe jāpaķer. Un varbūt kas vēl &)) Ehh.. izlaidumi = skaisti &) Ja nav pašam, tad labi, ka vismaz uz svešu var aiziet.

    Mm.. darbs. Šorīt piezvanīja no Tūrisma Aģentūras. Teica, ka gribot, lai es pirmdien sāku darbu pie viņiem. Teicu, ka sagaidīšu pārējās atbildes, un tad došu ziņu. Katrā ziņā algu piedāvāja motivējošu. Mm.. &) Būs jādomā. Tagad izbaudu pēdējās "trubaļota" jeb brīvības dienas... Bet priecājos &)) Beidzot varēšu pieteikami pelnīt, lai varētu īstenot savas ieceres dzīvē. Un vispār.. kas zin.. varbūt tiešām tūrisms?

    Šodien pārrunas sakarā ar darbu Anglijā. Vēl pienāca piedāvājums strādāt uz kruīza laineriem... atalgojums tur ir labs. Nu katrā ziņā tagad esmu izvēles priekšā.

    Current Mood: sapņains &)
    Current Music: Ai.. Poligonā pat mūziku klausīties negribu.. te smird &P~

    << Previous Day 2005/06/30
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba