The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, June 21st, 2005

    Time Event
    3:39p
    Uguns un ūdens...
    Mājās mums ir tā.. ja man samērā bieži sanāk kaut ko piededzināt, aizskatoties TV, vai darot ko citu.. tad māsai atkal ir mānija sarīkot plūdus (piemēram atstāt izlietnē zeķes zem atvērta krāna... beigās tiek slaucīta riktīga peļķe.. kura nereti ir virs 1 cm dziļumā pa visu vannasistabu. ~litri 5-10 toč.)

    Hmm.. šodien paštukoju... vispār astroloģiski esmu auns (uguns zīme), bet māsa (abas) - ūdensvīrs (ūdens stihija)... kaut kāda sakarība varbūt ar to ir, ka es dedzinu, bet viņa pludina...

    Cerams, ka, ja kādreiz man izdosies izraisīt ugunsgrēku.. tad taj pašā laikā māsai izdosies izraisīt plūdus &P (bet tik traki jau nebūs..)

    Ak jā.. a jaunākai māsai ir problēmas ar durvju attaisīšanu &))) (lai gan tas parasti ir no rītiem.. un viņa pati no tā reti ko atceras. Mana skola? &D )


    Ehh.. šodien ieskatījos skapī... Vīna pudele pazudusi &( Jā.. tā pati simboliskā pudele, kura tur stāvēja no 2003.gada Ziemassvētkiem... un kura bija domāta Mūsu atkaltikšanās reizei. Bet... tā pazudusi bez pēdām. Nebūtu jau laikam pat jēgas mēģināt to meklēt.. jo tā, esmu gandrīz pārliecināts - ir jau tukša... Ehh.. bij labs vīns. Drošvien jau tad atkaltikšanās nebūs &)
    Vēl viens pieradījums tam, ka plānot kaut ko tālu uz priekšu ne vienmēr atmaksājas. Labi, ka es to pamanīju tagad... nevis tad, ja mēs tiešām būtu tikušies.. un es to simboliski gribētu izvilkt no skapja.

    Current Mood: baidos, ka esmu apslimis.
    Current Music: Radio strādā!!! HitzRadio.com

    << Previous Day 2005/06/21
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba