The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, June 20th, 2005

    Time Event
    1:34a
    Nu.. atkal jau &)
    Nav tā, ka es izvēlos vienu baru, atsakoties no otra... šajā gadījumā, protams, ka Vaiņodā man būs tuvāki.. un arīdzan gaidošāki cilvēki. Bet... kā jau teicu - es neizvēlējos pārgājienu cilvēku dēļ. Es to izvēlējos paša pārgājiena dēļ.

    Nu zinu, ka lielai daļai tādas lietas nepatīk.. or varbūt labāk Jāņos patīk ierasti sēdēt pie ugunskura, dzert alu un nezin ko vēl darī. Bet es teikšu tā... dzīve nav nemaz tik gara, kā liekas. Un es negribu atlikt ceļošanu uz rīdienu, ja es to varu darīt šodien. Ceru, ka doma ir saprasta.

    P.S.- Nu nevajag tagad mani nostādīt tādā kā vainīgā vietā (jo es tiešām jau pamazām tā varu sākt justies). Tik pat labi varējāt visā vainot [info]madevil &DD Jo viņš ARĪ tur nebūs. Es izlaižu tik 1 vienīgu reizi. Es tač nevienu nepametu &) Kamoon!


    Fuh.. un tik 1 īsziņas dēļ, tā vietā, lai ietu gulēt (ko arī taisījos darī), esmu šeit - Elikā... un rakstu šo - to tur textu bik augstāk. &)

    Just don't want anybody to be angry or smth.

    Current Mood: Izrāvies no silta dīvāna pieTV
    Current Music: Nu nestrādā WinAmp-radio &/
    3:10p
    "Cilvēks, kas dzīvoja mūzikas apskāvienos."
    Mmm... jau biju aizmirsis, ko nozīmē dzīvot starp 2 mūzikasskolām vasarā &))
    No rīta pamosties mūzikas pavadījumā.. sajūta itkā būtu kādā Venēcijā or smth.. kur uz ielām ir mūzika. &) Nu un, ja mūzikasskolās mūziku nespēlē.. tad ir jau vēl tas CUBA's logs &)) Kur viens kaut kāds vecis ik pa laikam "taisa mūziku" &)))

    Hmm.. visas domas pēdējās dienās tiek vērstas pārgājienā. Ap to, par to, dēļ tā. &) Nu un ai... tizli! Sanāk nočakarēt daudziem garīgos uz tiem Jāņiem, tur neierodoties... nja. tas ir nepatīkami. Bet kā jau teica [info]het - tādos gadījumos ir jāizvēlas tas, ko pašam vairāk gribas. Es gribu pārgājienu.

    Hmm... un vēl kas: Tiklīdz man radīsies attiecīgi apstākļi un iespēja, apsolos šos Jāņus kompensēt! T.i. sarīkot kādu tusiņu zaļumos.. un nosvinēt to visu padarīšanu tā, lai neviens nepaliek bešā &)

    Pamparampam pam. .. &)) Šķiet, ka tie svārki man uzlabo garastāvokli &D (nē nē - es neesmu svārkos!)

    Nu plīz plīz plīz piedodiet man &)

    Current Mood: esmu nabags &)
    Current Music: nestrādā radio.. neviens...

    << Previous Day 2005/06/20
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba