The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, June 15th, 2005

    Time Event
    2:13p
    Nu vo. Rīt es pastrādāšu vecajā darbā. Tas labi &) Gan finansiāli, gan morāli.. un arī bik man viņu visu pietrūkst. To veco, pieredzējušo cilvēku, kas mani kādreiz iedvesmoja.. un kas mani daudz kam iemācīja &)
    Slikti ir tas, ka visbiežāk mēs saprotam cik svarīgs mums ir viens vai otrs cilvēks tikai tad, kad mēs jūtam tā prombūtni... bet svarīgākais jau ir tas, lai mēs to vispār saprastu &) Un.. neaizmirstu! Un, ja ir iespēja... lai arī šie cilvēki to zin.

    Rīt uzreiz pēc darba kārtējās pārrunas = Labi &)) Paskatīsimies, ko man piedāvās tur... un cik labi es spēšu apburt.. hmm... Violu. &))

    Current Mood: utji utji &))
    Current Music: HitzRadio.com
    3:35p
    Es nekad nevaru uzrakstīt kaut ko tad, kad man gribas kaut ko uzrakstīt.

    Bet kad man ir kaut kas, ko rakstīt, un ko gribas uzrakstīt.. 90% gadījumu pie rokas nav "rakstāmā" (kas var izpausties gan datora, gan pildspalvas veidā). Un pēc tam šie 90 % pazūd.. izgaist mana saprāta tālajās tālēs. Tās pievienojas mana saprāta klāstam.. un atnāk ar laiku atkārtoti.. bet tikai tad, kad tās grib, nevis, kad gribas man.

    So.. es nekad nevarēšu būt cilvēks, kas radīs pēc pasūtījuma (nu ja nu vienīgi uzrakstīt kādu dzejoli)... es būšu cilvēks, kas rada 1-kārt priekš sevis. Un 70% radītā tiek iznīcināts paškritikas dēļ.

    P.S.- man bik pietrūkst savas music listes.

    Current Mood: gribu prom &/
    Current Music: Gwen Stefani featuring Eve - Rich Girl

    << Previous Day 2005/06/15
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba