The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, June 13th, 2005

    Time Event
    1:24a
    Es un viņas.. bet tomēr ES. &)
    Hmm.. [info]het te rakstīja postu, kas man lika smaidīt &))

    Pēc kura man gribējās papildināt šo punktu:
    10) nau jaadomaa, ja nu pamet, jo vieniigais kas var tevi pamest esi tu pats.

    Nu patiesībā es to pirmkārt izmainītu uz šādu:

    Ir daudz laika parūpēties par sevi, jo tev nav neviena cita par ko parūpēties.

    Taču katram jau tas, drošvien, skanētu citādāk &)

    Hmm.. un tad man atnāca galvā tā vecā labā patiesība par sevi, kuru vēl neesmu raxtījis.
    Daudzi zin, ka esmu cilvēks, kuram būtībā dzīvē nav tāda "lielā mērķa" uz ko tiekties. Pats es apzinos, ka tas ir baigais trūkums. Īpaši tādam cilvēkam kā es, kurš uz šo mērķi tiešām būtu gājis.
    Šo problēmu esmu mēģinājis risināt dažādi. Sākumā, protams, mēģinot atrast to lietu dzīvē, ko es gribu... neizdevās. Drošvien esmu pārāk akls.. varbūt izvēlīgs. A varbūt man patīk it viss, ka es nevaru izvēlēties (taču viss patikt tāpat nevar).

    Paštukoju.. un pieredze parādīja, ka mīlestība manī rada centību un to pašu mērķtiecību (bez mērķa), kuras man tik ļoti trūkst. Redz, katru reizi, kad man sirds sāk pukstēt... es sāku kaut ko darīt. No tā gājēja, kas iet pa dzīves taku, es uz brīdi pārvēršos maratonistā, kurš uztaisa izrāvienu (sprintiņu). Ar laiku pāriet.. un es atkal novājinu tempus, un turpinu iet lēnām. Varbūt arī tādēļ man ir tik svarīgi tas meklēšanas process.. jo tas liek manai sirdij pukstēt, un man veikt šos sprintus. Bet.. saprotot to, ka tas nav pastāvīgs variants... un ka tādas īstās mīlestības drošvien man dzīvē tiešām nav bijis, kuras dēļ es varētu iet caur to uguni un elli.. ar domu, ka kādreiz es pieklauvēšu pie Viņas durvīm, un kad viņa tās atvērs, ieraudzīs jaunēkli baltā zirgā, ar puķi vienā rokā un gredzenu otrā.. kurš nolec no zirga, nostājas uz ceļa, un saka "Vai Tu... kļūsi par manu sievu?" ... blā blā, CUBA. &PP

    Nu vo.. vārdsakot jā... visam vajag motivāciju. Es varu daudz darīt viens.. bet man vienmēr vajadzīgs kāds, kā dēļ es dzīvoju.. kura dēļ es kaut ko daru... jo.. varbūt tā ir kāda mana psiholoģiska trauma.. varbūt kas cits. Taču sevis paša dēļ dzīvot es vēl neprotu &) Varbūt laiks iemācīties?

    P.S.- Rīgā (Rīgas rajonā) ir tāda vieta, ko sauc par Mīlestības salu. Kādreiz noteikti noīrēšu laivu (ja atradīšu savu TO īsto pusīti), un aizvedīšu viņu tur kādā siltā skaidrā vasaras naktī, paņemot līdz telti, teleskopu... uzkursim uguni... un man šķiet, ka tas noteikti būs vakars, kuru viņa atcerēsies ilgi &) Lai gan... nevar zināt... tādam cilvēkam kā man dzīves gaitā var rasties ļoti daudz šādu ideju &)

    P.P.S.- A vispār ir tā. Es PILNĪBĀ uzticos šai pasaulē tikai divām personām: 1)sev, 2)nevienam.
    Un es ceru, ka kādreiz uzradīsies vēl trešais cilvēks, kuram es spēšu PILNĪBĀ uzticēties &)

    Current Mood: naksnīgs
    Current Music: Radio - HitzRadio.com
    6:36p
    Jaunās durvis. Atliek tikai atslēgt &)
    Šodien biju aizgājis līdz Ķīpsalai, meklēt to ēku (firmu), kur man rīt būs pārrunas. Gāju no mājām ar kājām, lai uzņemtu laiku, kas vajadzīgs, lai līdz turienei tiktu ar kājām (lai rīt nesanāktu kavēt). Izsecināju, ka jāiziet ir ~1 h iepriekš.. tā lai es tur būtu kādas 10 minūtes ātrāk. Vispār vide tur ir ļoti skaista. Tā biroju ēka atrodas ~ 200 m aiz Ķīpsalas halles tālāk uz jūras pusi. Iestāde izskatās samērā prestiža. Blakus tai bija daudz mašīnu... un visas samērā dārgas... Protams, ka no tā secinājumus izdarīt nedrīkst. Varbūt tie bija klienti.. taču jebkurā gadījumā iespaids palika labs. Rajons samērā mierīgs. Dažviet varbūt pat krimināls. Taču tas mani nenomāc. Apkārt ēkai ir zaļumi. Blakus - Daugava. Gaiss tur ir ļoti smaržīgs, apkārt viss zied.. un vispār tur viss ir ļoti skaists &) Turpat blakus biroju ēkai atrodas noliktava. (Man ir aizdoma, ka tieši tur notiks mana iespējamā darbošanās. Vai katrā ziņā ap turieni).

    Netālu pamanīju busu pieturu ar numuriem 276, un 280 A. Tas tika darīts katram gadījumam, lai zinātu kāds sabiedriskais transports tur piebrauc vistuvāk. Ja to darbu dabūšu uzreiz ķeršos pie tiesību likšanas... un līdz jaunajam gadam man ir mērķis iegādāties "riteņus" (tik šoreiz neko nesolu.. jo ķipa man, pēc maniem solījumiem, tiesībām sen jau bija jābūt &P ).

    Vispār.. man tur patika &) Pat vairāk nekā tajā VP Marketā. Vienīgi piekļūt tur ir bik grūtāk, bet tas nekas &) No rītiem varēs izstaigāties.. un pēc darba pastaigāt gar Daugavu. Varbūt būtu vērts iegādāties riteni... taču tad zudīs pastaigas gars &)

    Uz ēkas ieraudzīju 5 firmu simbolikas: "PEAB", "Systemair", "Komerccentrs DATI grupa", "Schaller", "Akaabel". Pagaidām nav ne jausmas kura no tām būs tā, kurā man būs pārrunas. Varbūt arī neviena no tām. Rīt no rīta pa ceļam uz turieni vēlreiz uzzvanīšu, lai to noprecizētu, jo šobrīd tas jau būs par vēlu. Slikti. Man vajadzēja par to padomāt agrāk... un tad es varētu izdibināt informāciju par šo firmu i-netā, kas man rīt noteikti noderētu.

    Izprintēju savu CV un motivācijas vēstuli (arī CV formu no cv-online.lv), pieliku klāt fotogrāfijas. Mapē ieliku arī pasi. Esmu apbruņojies ar visu nepieciešamo.. un esmu gatavs &) Šaubu nav ne mazāko. Baiļu - vēl mazāk. Iešu, darīšu, ņemšu. Ja neņems mani, iešu citur. Bet iešu. Ja līdz jūlijam man nekas nemainīsies (arī tādu iespēju es pieļauju), tad mana izvēle ir armija. Lūk tā. Izlemts.

    P.S.- "nekas nemainīsies" = tad, ja man gadījumā radīsies bezcerības sajūta dabūt labu darbu. Es negribu iet apkalpošanas sfērā.. vai kur citur konkurēt ar skolniekiem/studentiem. Es negribu laist vējā vēl savas dzīves laiku. Es gribu iet, mācīties, gūt pieredzi, augt. Ja man radīsies pārliecība, ka man tas neizdosies, es iešu armijā. Un pēc gada sākšu visu no gala.
    (Just lai to iešanu armijā nepārprot)

    Current Mood: biku noskrējies, biku izslāpis
    Current Music: Simple Plan - Utitled (skaista dziesma)

    << Previous Day 2005/06/13
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba