The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, June 8th, 2005

    Time Event
    1:09p
    Aikido pamatlicējs
    "Lai nonāktu pie augstākās patiesības,
    ir nepārtraukti un ar visu sirdi jācīnās
    par patiesumu!"


    O-sensejs Morihejs Uešiba

    Current Mood: ņemams
    Current Music: Missy Elliott featuring Ciara - Lose Control
    1:24p
    2 ērzeļi un daudz izbadējušās ķēves &)
    Vakar atkal ar Nāvīti pasēdējām DC. Šoreiz tajā, kas pie Brīvības pieminekļa. Brīžiem radās iespaids, ka bijām tur "galdiņš nr.1", jo kamēr citi gaidīja savus pasūtījumus piebāztajā kafejnīcā... mums visu nesa uzreiz. Nu protams, ka mēs arī nākamos kausus pasūtījām, kad vēl iepriekšējie nebija tukši.. bet tas jau tā - normaļna! &))

    Hmm.. riktīgi atkal izrunājāmies, izrēcāmies. Žēl, ka viņš 27.jūnijā jau brauc prom. Uz Angliju... Cerams, ka viņam tur viss izdosies. Z.Svētkos plānojam satikties Londonā, ja viss ies, kā plānots. Arī Hatters būs. Bāc ku sen to mērgli neesmu redzējis &)) Varētu pat viņu "khm-khm" no priekiem. &D

    Nu jā... skumji, bet cenšos par to nedomāt. Taču pagaidām paliek vēl BoRdo, Capone, Mutants, MadEvil (kurš brīžiem jau liekas svešs &P ), nu un pārējā WC un Ex-WC varza.

    Jāņi tiek plānoti Saulkrastos. Nāvīte , BoRdo, Vika, Mutants, Capone, CUBA... ++

    Domāju ka kompānija laba. Gandrīz visi tuvākie cilvēki. Varēja tur būt vēl daži.. bet ar tiem sakari ir pārrauti jau tik sen... ar vienu pāris gadi, ar citu vairāk... bet nu. Dzīve iet. Cilvēki mums apkārt mainās. Bet tie vajadzīgākie un dārgākie paliek. Ja ne blakus, tad sirdīs noteikti. &)

    Current Mood: šūbi-dūbīgs
    Current Music: Caesars - Jerk It Out (on hitzRadio.com)

    << Previous Day 2005/06/08
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba