The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, April 14th, 2004

    Time Event
    8:48a
    Viss bija tieshi taa, kaa man negribeejaas , lai tas buutu.
    "Svariigais cilveecinjsh" savaa BD man vareeja veltiit tikai paaris minuutes, un arri tikai peec tam, kad es biju pusotru stundu gaidiijis... Nu nekas, esmu jau ticis tam paari...
    Manaa Dzimshanas Dienaa ljoti daudz cilveeku nevareeja atnaakt... Galu galaa svineejaam mees to nelielaa, bet labaa pulkaa. Taa bija viena no reizeem, kad vairaak vai mazaak vareeja redzeet, kuri man ir labi draugi, bet kuri nee.
    Lai gan jaatziist, ka visvairaak man to vakaru sabojaaja tieshi tas, ka neieradaas tikai viens vieniigs cilveeks... cilveeks, kuru vinja Dzimshanas Dienaa , es biju gaidiijis ilgaaku laiku, bet apsveicu... taa vietaa , lai dotos maajaas. Taadaa zinjaa es juutos izmantots... jo esmu pamaniijis vienu lietu: proti, kad es esmu vajadziigs shim "s.c." (kas nav Sviesta Ciba, bet gan Svariigais Cilveecinjsh), tad es vienmeer esmu klaat, un gatavs... atliek tikai pasaukt. Savukaart, kad uzmaniiba ir vajadziiga man, veel jo vairaak manaa BD... tad "s.c." nav! Un kaapeec es vinju taa miilu? Sen jau buutu vareejis aiziet... bet es nevaru. Esmu apburts, un sho burvestiibu nespeeju lauzt... vinja var dariit ar mani ko grib... un es jau neesu vairs dziivs... mana dveesele ir beigta, dziivo tikai kjermenis... mana sirds ir tuksha... un man saap.
    Bet es jau esmu pieradis... &~/

    Current Mood: awake
    Current Music: Gravis - Popsa
    9:07a
    BD 2
    Nja... BD... tajaa es dzeeru, dzeeru... bet pirmo reizi tik daudz dzerot, es taa arii nepiedzeeros... Luuk veel viens pieraadiijums tam, cik svariiga ir cilveeka psihologiskaa nostaaja... Lai arii es dzeeru, bet mans sapraats gribeeja palikt skaidraa... Un taa arii notika.
    PALDIES Tiem, kas atnaaca! Ai riilii aprshieit dat. &)

    Current Music: KoRn - Let's Do This Now

    << Previous Day 2004/04/14
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba