The CUBA's Tale...
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, February 5th, 2004

    Time Event
    2:16a
    Preteejais dzimums. Un cik dziive ir netaisniiga...
    Njaa. Tagad seezhu te internet-klubaa ar nosaukumu Elik (pa nakti), un kameer citi speelee speeles, es seezhu garlaiciibaa un nezinu ko lai padara...
    Redz, shodien uzzinaaju, ka mani baigi meklee viena persona (preteejaa dzimuma), jo esot baigi sailgojusies peec maniim, un bez maz vai nevar bez maniim dziivot ( cik es sapratu...). Redz es ar sho meiteni esmu kontakteejies labaakajaa gadiijumaa 10 reizes, bet shii mani jau izmisusi meklee, kameer "taa", kuru es tieshaam veelos, ir aizveerusi visas durvis aiz seviim, lai es netieku tai klaat... nu redz ar durviim man gan probleemu nebuus, bet tas prasiis laiku... un pa sho laiku veel daudz kas var notikt. Kaut kas taads, kur es jau buushu bezspeeciigs... lai gan - kameer es esmu dziivs, man nav nekaa neiespeejama. Vajag tikai gribeet no visas sirds. (nu ar vienu gribeeshanu, protams, ka nepietiks...) &).
    Un te nu vienkaarshi atkal pieraadaas shiis dziives netaisniiba... tas, ko nevajag - naak viegli, bet, ja kaut ko ljoti veelas, tad to nekad nedabuut...
    Kaut kad buus pie shiis teemas jaatgriezhas...bet ne tagad. Tagad mani ir nezheeliigi karsti, es nezinu - te ir trakaak kaa cepeshkraasnii... seezhu te "potns", kaa dazhas preteejaa dzimuma paarstaaves ir atzinushas - tas esot sexiigi... nu ok. Lai taa buutu, kaut gan es shobriid nejuutos iipashi sexiigaaks, nekaa es esmu parasti &PP. Vaardsakot taadaa karstumaa pat manas smadzenes nespeej pilnveertiigi padomaat.
    Ak jaa. Es veel tik gribeeju piebilst, ka droshvien nekad taa arii nespeeshu izprast preteejo dzimumu - t.i. sievietes. (juutos ljoti pesimistisks, bet liidz shim, vismaz vienu no taam es tieshaam nespeeju izprast, un ieluukoties vinjas iekshienee...)

    Auni rullee! &)

    Current Mood: potns un miegains
    Current Music: kautkaadas speelju skanjas - no blakus seedosho austinjaam

    << Previous Day 2004/02/05
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba