Filmas
View:Personal Journal.
View:Friends.
View:Calendar.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.

Friday, March 19th, 2004

Subject:Ghost Ship
Time:9:56 pm.

Šo filmu rekomendēja Zamsis. Tiem, kam patika Resident Evil, noteikti patiks, īpaši sākums. Šeit nebūs nekādu sci-fi kā Resident Evil, tomēr kaut kas ļoti īpašs šīs filmas vieno. Tā citādāk - tradicionāla spoku filma ar visiem tradicionālajiem spocīgajiem atribūtiem labās proporcijās - vīzijas, kustīgas lietas, asinis ne no kurienes, konservi transformējas mazos dzīvīgos tārpiņos utt. Prieks, ka visas nedabīgās lietas nav briesmīgi pārspīlētas. Par daudzām spoku filmām varētu teikt tā - spokiem neticu, un ja arī ticētu, ne jau nu tādiem smieklīgiem un banāliem, kādus rāda filmās. Šeit nav gluži tik traki.

Piesaista nosaukums un filmas pamats - spoku kuģis, klīstošais holandietis. Vilinoša būšana. Filma beidzas ar domu - nekas nav beidzies, paliek līdzīga sajūta, kā pēc Phone Booth noskatīšanās.

Ghost Ship Ghost Ship
Comments: Read 3 or Add Your Own.

Subject:Pirates of Caribbean: The Curse of Black Pearl
Time:10:05 pm.

Viena filma ar ūdeņiem un kuģiem svaigi kā noskatīta, līdzīgā stilā turpināju. Nekā īpaša ko piebilst nav, izņemot, ka, lai nu kā, pirāti tomēr ir bezsirdīgi vardarbji un nekā romantiska, skaista, cēla utt. šai nodarbē nav un nevar būt.

Ļoti ļoti patika atjautīgais kapteinis Zvirbulis, apskaužami veikli prata izkļūt no neapskaužamām situācijām.

Pirates of Caribbean Pirates of Caribbean
Comments: Add Your Own.

Subject:Bandits
Time:10:15 pm.

Kā jau nosaukums vēstī, zagļu filma. Nodarbošanās ļoti klasiska - banku aplaupīšana. Nekā tāda ļoti īpaša, bet izklaidējoši un interesanti, kad negribās daudz domāt. Vienā no galvenajām lomā ir Brūss, ar visai gariem matiem, to ir vērts redzēt :)

Bandits Bandits Bandits
Comments: Read 2 or Add Your Own.

Filmas

View:User Info.
View:Friends.
View:Calendar.
View:Website (Krogs).
View:Memories.
Missed some entries? Then simply jump to the previous day or the next day.